DA LI IM VERUJETE? Lukas je napravio kućnu žurku o kojoj se pričalo, a jedan DETALJ sa okupljanja je IZNENADIO SVE!
Foto: Instagram

ovako se oni provode

DA LI IM VERUJETE? Lukas je napravio kućnu žurku o kojoj se pričalo, a jedan DETALJ sa okupljanja je IZNENADIO SVE!

"Mnogi su shvatili da smo došli kako bismo podržali Acu, ali to nije bio cilj, jer mi smo uz njega uvek"

Objavljeno:

Nedavno je održano okupljanje u stanu folk pevača koji prolazi kroz veoma težak životni period, a Aco Pejović nam je sada otkrio detalje te večeri.

Pevač koji je sa koleginicama Svetlanom - Cecom Ražnatović i Viki Miljković bio deo intimne zabave u domu Ace Lukasa kaže da su svi oni velika podrška kolegi u ovom za njega teškom trenutku. On ističe da su kod Vuksanovića došli na sedeljku i dobro se zabavili, a da je Lukas uprkos problemima koje ima raspoložen.

- Mnogi su shvatili da smo došli kako bismo podržali Acu, ali to nije bio cilj, jer mi smo uz njega uvek. Sa njim se družim i kada nije u problemu, ali i kada jeste. On je moj drug i brat i sada je, nažalost, u takvoj situaciji kakvoj je i ja sam uz njega - kaže Pejović i otkriva da je uprkos svemu što mu se dešava Lukas te večeri se šalio i veselio sa njima.

- On je neprikosnoven, i u najtežim situacijama se šali! Doduše, Žika Jakšić je te večeri prednjačio, ali tu su barabar - otkriva pevač detalje sa te kućne sedeljke zatovrenog tipa, a na pitanje ko je najviše popio diplomatski odgovara.

foto: Dragan Kadić

- Mislite na alkohol? Ne, mi ne pijemo! Samo voda, može i uz vodu da se sedi i druži - kroz osmeh poručuje Pejović.

Pevač otkriva da je često u životu imao situacije kada je morao da odluči da li će staviti tačku na tu priču ili ostavi prostora za nastavak, kao što sada svi očekuju od Lukasa.

- Tri tačke se stavljaju uvek kada želiš još nešto da kažeš, i uvek sam stavljao tri tačke kada sam želeo nešto da ponovim ili da uradim bolje, a tačku kad staviš, tu više nema povratka. Mada i pored te tačke mogu da stave još dve - govori pevač da svaka priča, ukoliko za to postoji želja, može da ima nastavak.

(Espreso.co.rs / Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.