VODITELJKA POSLE RAZVODA KUPILA LUKSUZNU NEKRETNINU: Evo gde će Ana Mihajlovski živeti!
Foto: Damir Dervišagić

i dalje stari kraj

VODITELJKA POSLE RAZVODA KUPILA LUKSUZNU NEKRETNINU: Evo gde će Ana Mihajlovski živeti!

Ana je sa decom za sada kod prijateljice

Objavljeno:

Okončanje bračne zajednice sa bivšim supružnikom Mirkom Grubinom i šokantni snimak u alkoholisanom stanju bile su glavne teme kada je reč o poznatoj voditeljki Ani Mihajlovski, koja je očigledno rešila da okrene potpuno novi list u svom životu, počevši od menjanja mesta stanovanja.

Voditeljka je pazarila novu nekretninu koju trenutno renovira. Naime, popularna voditeljka odlučila ja da odreši kesu kako bi pazarila skupocenu nekretninu koja se nalazi u centru Zemuna. Ona je vilu bivšeg supruga napustila nešto ranije, ali je stvari konačno preselila pre desetak dana. Iako je napustila muža, Ana nije promenila kraj stanovanja. Kako je nedavno izjavila, podigla je kredit kako bi sebi i deci obezbedila krov nad glavom.

"Iako su se Mirko i Ana razišli krajem prošle godine, njih dvoje su se pre manje od mesec dana zvanično razveli. Sada, kada se ceo proces završio, Ana se konačno finansijski skrasila kako bi se sa ćerkom i sinom osamostalila, a sa njima je i njena ćerka iz prvog brka Iva. Kako nije imala gde da bude, Anine stvari su do pre desetak dana i dalje bile u Mirkovoj vili u Zemunu, kada je ih je prebacila u novi stan. U njemu su trenutno majstori koji renoviraju parket i kreče. Za to vreme Ana je sa decom u stanu svoje prijateljice", kaže izvor blizak voditeljki i dodaje:

foto: PRINTSCREEN GOOGLE STREET VIEW

"Kada je tražila da kupi stan, ona je želela da to bude Zemun jer se navikla na kraj. S druge strane, nije želela da deca menjaju vrtić i školu pa je i to jedan od razloga što se skućila upravo u Zemunu, nekoliko ulica dalje od kuće bivšeg supruga."

U Aninom domu nekoliko majstora sprema prostor za novi porodični život ovog četverca. Šuška se da joj je prvi suprug pomogao.

"Video sam je pre nekoliko dana prvi put. Ne dolazi često, verujem da je tako zbog radova koji se izvode u stanu. Čuo sam da se pričalo o tome da joj je oko kupovine stana pomogao prvi suprug Goran Stamenković, sa kojim je odličnim odnosima. Ne bih znao da vam kažem šta je istina a šta ne, ali mi je drago što će ona biti naša komšinica. Zemunci je vole, verujte mi na reč", nasmejano je rekao Anin budući komšija koji nije želeo da se otkrije njegov identitet jer, kako kaže, svestan je da Ana ne voli da se pojavljuje u medijima.

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin proveli su zajedno sedam godina, a ona je u više navrata istakla da su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima. Venčali su se 2009. godine, imaju ćerku i sina. Postigli su dogovor oko starateljstva nad decom i alimentacije, tako da Mirko može da ih viđa kada poželi. Rastali su se 2016. godine, a zvanično su se razveli ove godine u avgustu.

foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas

"Mirko i Ana su se rastali civilizovano, koliko se to može kada je razvod u pitanju. Njemu odgovara što je ona ostala u Zemunu jer može da bude uključen u aktivnosti mališana i da joj oko obaveza u vezi sa njima pomogne kada ona radi. Nikome razvod ne pada lako pa ni njoj, tako da je poslednjih pola godine bila poprilično u haosu, ali se sada dobro organizovala. Ana jedva čeka da uđe u novi životni prostor, koji će opremiti po svom ukusu. Mislila je da će stan biti gotov do prvog septembra zbog Ivine škole, ali su se radovi odužili.

Ana je ponosna što je obezbedila krov nad glavom sebi i deci, ali je svesna da je očekuju godine otplate, tako da će sada morati više da radi. Oba bivša supruga su je podržala u nameri da nastavi svoju voditeljsku karijeru i obećala svaku vrstu pomoći kada zbog njenog posla oni budu morali da uskaču oko obaveza mališana", kaže izvor.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.