IPAK JE PUKLO KAO ŠTO SE I OČEKIVALO: Marijana i Nemeš se razvode! Hrvatica skinula prsten, Nemanja se vratio u Srbiju!
Foto: Printskrin / Fejsbuk / Nikola Nemešević

kraj

IPAK JE PUKLO KAO ŠTO SE I OČEKIVALO: Marijana i Nemeš se razvode! Hrvatica skinula prsten, Nemanja se vratio u Srbiju!

Marijana Kovačević (33), pobednica regionalnog "Velikog brata" iz 2011. godine skinula je venčani prsten

Objavljeno:

Hrvatica je navodno stavila tačku na odnos sa Nikolom Nemeševićem Nemešom (28) sa kojim je u braku od avgusta 2016. godine. Dok se Beograđanin navodno vratio poridici u Srbiju, Kninjanka konobariše u kvartovskom kafiću na zagrebačkoj Savici. "Marijana dane provodi radeći. Ima puno gostiju u birtiji, pa joj posao nije lak jer nema vremena za odmor. Gosti su većinom muškarci srednjih godina koji je simpatiziraju jer je rijaliti zvezda i kuva dobru kafu", kaže izvor koji dolazi u kafić smešten u blizini fudbalskog igrališta.

foto: Facebook/Nemeš

Dodaje kako Kninjanka radi od početka avgusta, a Nemeš se još nije pojavio na njnom radnom mestu. Beograđanina smo pitali o statusu njihove veze, ali nam se na poruke nije javio. Trenutno zarađuje nastupima u beogradskom art klubu za umetnike.

"Nikola s kolegom na gitari i klaviru izvodi pop, rok i bluz hitove kao i autorsku muziku", kaže izvor blizak Nemešu. Šuška se kako se Marijana i Nikola, razvode. Nemeš je zadnju fotografiju s dragom objavio na svom profilu na društvenoj mreži krajem avgusta 2016. "Ne, ne, molim vas, ne želim ništa komentarisati o tome. Na radnom sam mestu", rekla je Marijana na pitanje o braku sa Nemešom.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.