GDE SE IMA TU SE I RASIPA! Vesna Zmijanac ne žali para na UNUKU: Za Rein prvi rođendan iskeširala 15.000 evra!
Foto: Petar Đorđević

široko

GDE SE IMA TU SE I RASIPA! Vesna Zmijanac ne žali para na UNUKU: Za Rein prvi rođendan iskeširala 15.000 evra!

Pevačica je već zakupila prostor za proslavu, angažovala animatore, naručila dekoraciju iz inostranstva i planira da uplati novac kao poklon

Objavljeno:

Proslava prvog rođendana Ree Popović, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića, biće spektakularna, a za čitavu organizaciju postarala se Vesna Zmijanac.

Ponosna baka uveliko se priprema za ovaj važan datum, 26. septembar, kad je njena mezimica pre godinu dana došla na svet. Kako Stars saznaje, Vesna je prošle nedelje zakupila restoran u kojoj će Rei proslaviti rođendan, poklon je već odabrala, angažovala je brojne animatore, a ostalo je još da se posebno dekoriše prostor u kojem će biti slavlje.

- Vesna je preokupirana Reom. Zato me i ne čudi što je na sebe preuzela celu organizaciju njenog prvog rođendana. To je njena želja. Do sada je dala oko 10.000 evra- rekao je izvor blizak pevačici.

foto: Printscreen Instagram

Zmijančeva se najviše dvoumila oko poklona za unuku, ali je i tu dilemu uspela da reši. Pošto je Rea još mala, Vesna ne želi da joj kupuje silne poklone u kojima ona ne može da uživa, pa je rešila da joj daruje - keš!

- Da joj ne bi kupovala odela i igračke, čega već ima i preko glave, odlučila je da uplati novac na račun u banci koji je otvorila čim se Rea rodila. Kako mi je rekla, to neće biti manji iznos od 5.000 evra - rekao je naš sagovornik.

Vesna nije odgovarala na naše pozive i poruke.

foto: Dragan Kadić

POLA HONORARA POKLANJA UNUCI

Vesna je pre godinu dana odlučila da novac koji zarađuje na tezgama širom Evrope investira u unuku, koja joj je postala centar sveta.

- Dugo je razmišljala na koji način da obezbedi unuku. Nedavno je u banci otvorila još jedan račun, s kojeg neće podizati novac, već će samo uplaćivati. Tako je sigurna da će pare biti na sigurnom, a suma će se samo povećavati. Onog dana kad Zmijančeva bude prestala da peva po kafanama i klubovima, unuci će pokloniti sav taj novac. Tako je zacrtala i držaće se toga - rekao je svojevremeno izvor.

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.