Oduvale... Svećice! Kad Sofija Rajović i Soraja dođu na rođendan - kafana gori! (FOTO)

Srećaaaaaan!

Oduvale... Svećice! Kad Sofija Rajović i Soraja dođu na rođendan - kafana gori! (FOTO)

Kad se njih dve nađu i istoj prostoriji, postaje opasno vruće! Pogotovo frajerima
Objavljeno:

Na proslavi trećeg rođendana poznate prestoničke kafane Stara pesma pojavile su se brojne poznate ličnosti, od pevača, preko voditelja, do glumaca i starleta. Među prvima na žurku stigla je najpopularnija među starletama Soraja Vučelić, a kako je njen ulazak bio pompezan, kako to i inače biva, sve oči su bile uprte direktno u nju. Kako je Veljko Arkanu zario nož u leđa! Da je živ - zbog ovoga bi se momentalno odrekao sina! (FOTO)

Dobar dan, ja sam najseksi guza sveta! Garantovano popravljam raspoloženje! (FOTO) (VIDEO) Kako je vreme odmicalo, a približavala se ponoć, u kafanu stizale su i brojne druge poznate ličnosti. Ko nije gledao ove crtaće, taj nije odrastao u Srbiji: 20 ultimativnih crtanih filmova (FOTO) (GIF) (VIDEO)
El smo mi sinoć... Tri puta! Veljko i Maša objavili selfi posle seksa! (FOTO) Tako je sa novom frizurom došao Dragan Marinković Maca, a samo sekund pre njega, u kafanu je ušla Sofija Rajović i to sa Katarinom Rebračom. Istovremeno, stigli su Daria Stanojević, Igor X. Folk pevač Dimi nakon dužeg vremena izašao je bez Vesne Zmijanac koja je propustila žurku zbog neodložnog puta u Atinu. Fanovi u neverici: Niko ne može da poveruje da se ovo desilo Ceci! (FOTO)
To je prava porodica! Evo kako Kristijan partija sa ženom, sinom i snajkom! (FOTO) Stigla je torta, i svi su očekivali da će svećice da duva Soraja, ali je to umesto nje učinio sve popularniji mladi glumac Nikola Glišić, koji je publiku osvojio ulogom u hit filmu "Pored mene", i to u društvu više prelepih hostesa.
Soraja je naprasno nestala iz kafane, što je oneraspoložilo muški svet. Ipak, dobra muzika popravila je atmosferu.
Za odličan štimung bili su zaduženi učesnici Prvog Glasa Srbije Ivana Bojanović i Meda, malo kasnije pridružili su im se i Sloba Vasić, Ljuba Perućica, Nemanja Staletovic i brojne druge zvezde i zvezdice. Rezervacije za sve klubove, splavove i kafane u Beogradu možete izvršiti putem beogradnocu.com korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. (Espreso.co.rs / Beogradnocu.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.