JE L' VAM BOLJA OD JELISAVETE? Vuk Kostić u strastvenom zagrljaju s vrelom brinetom kojoj ne znamo u šta pre da gledamo! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

koliko je dobra...

JE L' VAM BOLJA OD JELISAVETE? Vuk Kostić u strastvenom zagrljaju s vrelom brinetom kojoj ne znamo u šta pre da gledamo! (FOTO)

Noge, grudi, zadnjica... ne zna se šta je na njoj lepše!

Objavljeno:

Glumac i bivši dečko Jelisavete Orašanin nikada nije hteo da priča o svom ljubavnom životu, a svoje devojke je oduvek skrivao od javnosti.

Iako su svi znali za vezu njega i glumice koja se nedavno udala za košarkaša Miloša Teodosića, Vuk se nikada nije zvanično oglašavao po pitanju Jelisavetine udaj, napomenuvši u nekoliko navrata da o privatnom životu ne želi da polemiše u medijima.

- Ne obraćam pažnju na to šta se piše u medijima o meni. Ne bih pominjao svoji privatni život uopšte. Nema potrebe, nije zanimljivo - rekao je Kostić pre par meseci za Blic.

foto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Međutim, iako ne želi da govori o svom ljubavnom životu, Vuk je sve zaintrigirao najnovijom fotografijom na Instagramu, na kojoj u strastvenom zagrljaju drži zgodnu devojku.

Njeno lice se ne vidi, a da li su se u ovoj pozi našli samo za potrebe fotografisanja ili među njima postoji nešto više, Vuk za sada nije želeo da otkrije.

Bilo kako bilo, mi ne znamo gde pre da gledamo, jer ova devojka je zaista prelepa...

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.