OVO ĆE BITI NAJVEĆI ŠAMAR ZA KARLEUŠU SVIH VREMENA: Pre nje je pevačica koju najviše MRZI furala OVO, a JK tek sada! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ovo boli

OVO ĆE BITI NAJVEĆI ŠAMAR ZA KARLEUŠU SVIH VREMENA: Pre nje je pevačica koju najviše MRZI furala OVO, a JK tek sada! (FOTO)

Tek će sada da je mrzi

Objavljeno:

Jelena Karleuša je poznata trendseterka, pored toga što je pevačica, ona se izuzetno razume u modu. Velik je broj mladih devojaka koje oponašaju Jelenin način odevanja, a neki je čak i nazivaju ikonom stila.

Teško je svakog dana biti sređen od glave do pete, ali pevačici to itekako ide od ruke. Ona, pored garderobe, obuće i šminke, takođe veliku pažnju pridaje i frizuri. Zato javnost nije bila previše iznenađena kada je ofarbala kosu u nebo plavu boju. To je bilo 2015. godine, a prvi put je svoju frizuru prošetala na snimanju "Zvezdi Granda".

Međutim, jedna fotografija je slučajno otkrila ko je toj frizuri bio veran još davnih devedesetih. Niko drugi do njena medijska rivalka Dara Bubamara.

Ovu fotografiju je objavila njihova koleginica Nada Topčagić.

Ne njenom fejsbuk profilu je dokaz da je Dara prva koja je imala nebesko plavu boju kose. Ovo je slika sa početka Bubamarine karijere i nijansa je malo tamnija nego kod Jelena, ali svakako je očigledno da ju je Dara prva nosila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.