ISPLIVALA ISTINA NA POVRŠINU! Pre smrti Nino je pokušao da se UBIJE, a spasla ga je slavna pevačica: Osetio sam užasnu bol...
Foto: Printscreen/Youtube/ExtraMusicOfficiall

tragedija

ISPLIVALA ISTINA NA POVRŠINU! Pre smrti Nino je pokušao da se UBIJE, a spasla ga je slavna pevačica: Osetio sam užasnu bol...

Pre smrti pevač je bio u velikoj depresiji

Objavljeno:

Pokojni Amir Nino Rešić nekada je pokušao da izvrši samoubistvo, a njegova velika prijateljica Snežana Đurišić spasla ga je u poslednjem trenutku.

Sve se dogodilo nakon žestoke svađe sa njegovom tadašnjom suprugom.

- Toliko je klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Đurišić, sa kojom je inače imao i duet koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca - kažu Ninovi prijatelji.

Pevač je svojevremeno pričao o tome kako ga je Đurišićka spasila:

- Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Đurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao i svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gde su mi ispirali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se, kada sam se razbudio, osetio sam užasnu bol koji mi je prouzrokovao kateter - rekao je Nino tada.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.