POPOVIĆ ŠALJE KARLEUŠU NA EVROSONG sa pesmom koju ćemo pevati do besvesti, a nastup će ući u istoriju! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

šta mislite, da li ćemo sad pobediti?

POPOVIĆ ŠALJE KARLEUŠU NA EVROSONG sa pesmom koju ćemo pevati do besvesti, a nastup će ući u istoriju! (FOTO)

Direktor "Granda" Saša Popović pregovara sa RTS-om da pošalje pevačicu Jelenu Karleušu na Evrosong

Objavljeno:

Muzički mag spreman je da odreši kesu kako bi članica žirija "Zvezda Granda" okupila tim stručnjaka koji će napraviti pesmu, spot i pripremiti njen nastup ukoliko prethodno uspe da postigne dogovor sa Javnim servisom.

Popović čvrsto veruje da bi Karleuša drastično povećala šanse Srbiji da trijumfuje naredne godine u Lisabonu, gde će biti održan 63. po redu Evrosong.

foto: Dragana Udovičić

- Saša veruje da ima recept za pobedu na ovom takmičenju, a to su: pesma koja lako ulazi u uši, dobra riba koja je pritom skandal-majstor i eksplozivan nastup. Sve to ima u Karleuši! Ozbiljno je razgovarao sa Karleušom o tome i predložio joj da finansira njen odlazak na Evrosong. Ona želi, ali samo pod jednim uslovom: da sama izabere pesmu i osmisli nastup jer ne želi da se blamira. Popović je pristao na to i rekao da će iskeširati autore numere, stiliste, kostimografe, plesače, led ekrane, pirotehniku, lokacije za snimanje spota, sve što bude tražila - priča izvor "Informera".

On dodaje da je najveći problem RTS koji bi trebalo da pristane na njihove uslove.

- Popović trenutno pregovara sa Javnim servisom. Obećao im je da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na Evrosong, kao i da je spreman da plati kotizaciju. Naznačio im je i da mogu da očekuju i besplatne reklame kroz Grandove emisije, "Zvezde Granda" su veoma popularne u dijaspori, što bi moglo da donese i veliki broj glasova - ističe izvor.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.