Žena ga vara sa Lukasom, a sada ga PROGANJA i učesnica Parova! Pravi mu pakao od života, morao da je prijavi policiji! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

haos u životu darka lazića

Žena ga vara sa Lukasom, a sada ga PROGANJA i učesnica Parova! Pravi mu pakao od života, morao da je prijavi policiji! (FOTO)

Zvezda "Granda" Darko Lazić baš nema sreće u privatnom životu u poslednje vreme

Objavljeno:

Pored toga što ceo region bruji o neverstvu njegove supruge Ane Sević, koja je imala tajnu romansu sa folk pevačem Acom Lukasom, nova nevolja snašla je ovog pevača. Naime, bivša učesnica "Parova" Miljana Kulić ponovo proganja pevača!

Ona se trenutno nalazi u Crnoj Gori i na sve načine pokušava da dođe do Lazića.

foto: Damir Dervišagić

- Samo mu je ona falila na svu ovu muku! Čim je saznala da se i on nalazi na Crnogorskom primorju sve žive zove i traži njegov broj telefona! Raspituje se i za broj MC Stojana, jer je videla da je on provodio vreme sa njim, pa misli da preko Stojana dođe do Darka. Ruku na srce, Miljana nema nameru da mu se udvara kao ranije, ali želi sa njim da se druži. Kad bude Darko saznao da ga opet juri neće mu biti dobro - otkriva izvor blizak popularnoj Nišlijki.

foto: Damir Dervišagić

Podsećamo, Kulićeva je pre desetak godina proganjala i uznemiravala pojedine pevače iz "Granda", jer je bila opsesivno zaljubljena u njih, a među njima je bio upravo Darko Lazić.

Na početku karijere pravila mu je pakao od života. Od njenih poziva i poruka nije mogao da živi normalno, pa je morao da je prijavi policiji. Nadamo se da ta epizoda u njegovom životu neće sada ponoviti.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.