BIVŠI MINISTAR ULAZI U RIJALITI ZADRUGA! Čuven po brojnim skandalima i dolazi iz SPS! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

poznati političar u rijalitiju!

BIVŠI MINISTAR ULAZI U RIJALITI ZADRUGA! Čuven po brojnim skandalima i dolazi iz SPS! (FOTO)

Sve je više poznatih imena koja će se takmičiti u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga"

Objavljeno: 16:03h

Ko će sve tačno ući na imanje koje je dizajnirano samo za ovu priliku, gledaoci će moći da vide 6. septembra, kada počinje emitovanje rijalitija, a prema saznanjima od izvora bliskog produkciji, u "Zadrugu" bi mogao da uđe i jedan političar.

Radi se o Željku Simiću, bivšem ministru kulture iz vremenaSlobodana Miloševića, koji je poznat po brojnim skandalima za vreme svoje političke karijere.

On je bio u pritvoru zbog sumnje da je počinio prevaru proneverivši novac, a osim toga postoji i snimak u kojem se vidi kako Simić krade dragocenosti iz stana svog prijatelja.

Ipak, njegov ulazak nije siguran, a ukoliko bude došlo do njega, 6. septembra ćemo videti kako će se snaći među pevačima, pevačicama, starletama i ostalima koje će 24 sata pratiti kamere.

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga" koji je bio poznat domaćoj javnosti jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Nakon toga otkriveno je da će u ovom šouu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, tamo će biti i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, poznata domaćoj javnosti kao Cana Fontana, ali i starlete Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Redovne gledaoce rijalitija posebno raduje i to što se spekuliše da će se među učesnicima naći i dobro poznati učesnik "Farme", Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.