Imao je najobičniji PRELOM, a sada se BORI ZA ŽIVOT! Omiljeni glumac iz Kursadžija preživljava PAKAO! (FOTO)
Foto: Printscreen

život mu visi o koncu!

Imao je najobičniji PRELOM, a sada se BORI ZA ŽIVOT! Omiljeni glumac iz Kursadžija preživljava PAKAO! (FOTO)

Glumac je slomio stopalo, pio lekove, ali nakon nekoliko dana otekao mu je list i osetio je da se zamara, krenuo je bol u grudima i temperatura

Objavljeno:

Poznati glumac Ranko Goranović, poznatiji kao Gedža iz Kursadžija, pre 14 dana je slomio stopalo, nakon čega je sve krenulo po zlu.

- Evo moje priče ukratko. Slomio sam stopalo, dve kosti u stopalu. Pio sam lekove, ali nakon nekoliko dana mi je otekao list i osetio sam da se zamaram, bol u grudima i imao sam temperaturu i nešto mi je govorilo da treba da se pokrenem da vidim zbog čega se to dešava jer sam zdrav, samo je lom u pitanju - započinje svoju priču Ranko.

On je u početku mislio da nije ništa ozbiljno ali tek kada je otišao u hitnu pomoć usledio je pravi šok.

foto: Printscreen

- Divan čovek iz saveta hitne pomoći mi je rekao možda je tromb, idite na ortopediju u Banjicu onu su dežurni. Otišao sam tamo i rekli su mi da treba da idem na vaskularno, sišli smo do urgentnog centra gde su izuzetni stručnjaci i izuzetni radnici koji su mi odmah uradili EKG srca i ultrazvuk. Konstatovali su da sam potpuno zdrav u tom delu i onda su predložili skener pluća i nakon toga su otkrili da imam tri tromba u desnom plućnom krilu i emboliju pluća - nastavlja priču Goranović.

foto: Printscreen

- Leči se ali nije baš lako. Tako da, kažu mi, da sam u zadnji čas, zadni trenutak, došao. Ne znam da li bi možda preživeo tu noć. Odmah sam ostao u bolnici, smestili su me ovde i pregledali mi nogu. U listu su našli neorganizovane trombove a zna se ako se pokrene tromb i završi u srcu ili mozgu zna se šta sledi - srčani/moždani udar ili ne daj bože šlog. Kad bih birao pre bih izabrao smrt nego da učim da ponovo hodam, jedem, dišem...

(Espreso.co.rs/ Izvor: clip.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.