Da li je ovo konačan kraj sage o Lukasu i Sonji? Izgleda da ona ne prestaje da izaziva - SAD GA JE POŠTENO ISPLJUVALA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ima li kraja?

Da li je ovo konačan kraj sage o Lukasu i Sonji? Izgleda da ona ne prestaje da izaziva - SAD GA JE POŠTENO ISPLJUVALA! (FOTO)

‚‚Ova saga se završava zato što sam ja Aca Lukas, a ostali su od Lukasa supruga, drug itd., i istina je ona koju ja kažem..."

Objavljeno:

SANJA KUŽET NAKON SE POSLE POROĐAJA VRATILA U GRAND! Saša Popović je terao da smrša, ali izgleda kao BOMBA! (FOTO)

Javnost je dobro upoznata sa razvodom, pomirenjem i opet razvodom Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Juče je Aca Lukas iznenadio sve izjavom u kojoj je otkrio sve o svom trenutnom emotivnom životu u intervjuu za ‚‚Blic" i tom prilikom rekao:

- Sonja i ja smo se složili da nema pomirenja, a nema ni muljanja, niko nije ljut. A ko pati, a ko je srećan? Ja patim, naravno. Da li ona pati, ne znam. Sve u životu što čovek napravi izobliči se - napomenuo je Lukas.

Prošlo je samo nešto manje od 24 časa i njegova i dalje zakonita supruga je objavila fotografiju. Jednu od onih reklo bi se običnih sa letovanja. A poruka koja uz nju ide, na prvi pogled, obična. Međutim, možda sa sobom nosi i neku pouku - između redova?

foto: print screen instagran / Sonjavu

- Nikad ne možeš izreći toliko mudrosti koliko možeš da prećutiš gluposti - napisala je Sonja uz objavljenu fotografiju. Ipak, ostaje na nivou nagađanja da li je ovih htela nešto da poruči ili je to samo još jedan od citata koji joj se učinio zanimljivim.

U intervjuu Lukas se osvrnuo i na odnos sa Sonjom rekavši da do pomirenja sa njom neće doći, ali da su još u bračnoj zajednici. O svom privatnom životu nije više želeo da priča a ljubavni mnogougao čiji su akteri Sonja, on, Branislava, Ana Sević i Darko Lazić prokomentarisao je u svom stilu.

foto: Dragan Kadić

- Ova saga se završava zato što sam ja Aca Lukas, a ostali su od Lukasa supruga, drug itd., i istina je ona koju ja kažem. Svim učesnicima ove španske serije želim sve najbolje, da se rastanemo u miru i da pređemo na neke druge serije i filmove. Nek je sa srećom svima, a posebno mojoj supruzi, deci, a i meni, hvala bogu. - završio je Lukas.

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.