JAHTE, LIMUZINE, a uskoro se sele u STAN NA VRAČARU! Kaća Grujić u vezi sa KOLETOM!  (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

pun je para

JAHTE, LIMUZINE, a uskoro se sele u STAN NA VRAČARU! Kaća Grujić u vezi sa KOLETOM! (FOTO)

Pevačica je uslikana sa novim dečkom, izvesnim Kostom, koga zovu Kole, sa kojim uživa u jednom od prestižnih restorana u centru Budve

Objavljeno:

Kosta je vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila, a ljubavnu romansu započeli su u jednom noćnom klubu.

Njih dvoje uskoro planiraju da započnu zajednički život, a Kole planira da se zbog nje preseli u Beograd.

- Ljubav između njih desila se iznenada. Iako se znaju više od pet godina i za sve to vreme su se družili, simpatije između njih rodile su se tokom njenog boravka na Crnogorskog primorju. Tokom Katarininih brojnih izlazaka, njih dvoje započeli su ljubavnu vezu, ali su hteli da je sakriju od očiju javnosti. Doduše, ona je postavljala fotografije sa njim na društvenim mrežama, ali je uvek sakrivala njegov lik. Njih dvoje se faktički ne odvajaju, spavaju kod Katarine u stanu, tokom dana idu zajedno na plaže, uveče izlaze u restorane i tako već dva meseca - objašnjava drugarica pevačice koja je dobro upućena u celu priču.

Ona kaže da će se par uskoro vratiti u Beograd.

- Katarina za nekoliko dana treba da se vrati u Srbiju, a zajedno sa njom doći će i Kosta koji planira da se zbog Katarine preseli u Beograd. Ne žele da se razdvajaju pa će iz tog razloga u srpskoj prestonici biti zajedno. Trenutno traže stan koji bi mogli da kupe, te da to bude njihovo novo ljubavno gnezdo. Preko oglasa su pronašli jedan stan na Vračaru, a kada dođu u Beograd zajedno će otići da ga pogledaju. Ljubav između njih iz dana u dan je sve jača, a Katarina ne skida osmeh sa lica i samo priča o Koletu - objašnjava Katarinina drugarica.

Inače, pevačica prethodnih meseci nije želela da se oglašava o brojnim ljubavnim aferama koje su joj mnogi kačili, već je izričito govorila kako nema komentar.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.