UHVAĆENI ZAJEDNO! Posle skandala i ljubavnih poruka Lukas i Sevićka se sada i sastali tajno! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragana Udovičić

tajno se viđaju

UHVAĆENI ZAJEDNO! Posle skandala i ljubavnih poruka Lukas i Sevićka se sada i sastali tajno! (FOTO)

Aca i Ana su zajedno viđeni u poznatom crnogorskom klubu

Objavljeno: 10:55h

Aca Lukas se pre desetak dana ponovo susreo s pevačicom Anom Sević. Oni su viđeni u crnogorskom klubu "Platinum" u Porto Montenegru, gde je u istom periodu boravila i njegova zvanična supruga Sonja.

Lukas i Sevićka su trenutno u žiži skandala zbog svoje navodne ljubavne romanse i SMS poruka koje mu je Ana slala, a koje su pojedini mediji objavili kao autentične. Pevačica mu je, navodno, tada pisala da joj je teško i da je on ponovo u njoj probudio velika osećanja.

foto: Drgana Udovičić

Kada su u medijima objavljene Anine SMS poruke, njen suprug Darko Lazić kačio je njihove porodične fotografije i snimke, želeći da demantuje romansu svoje žene. Lukas i Sevićka se nisu oglašavali, međutim, ipak tajno su se videli.

- Aca se dogovorio da se nađe sa jednim gazdom kluba iz Makedonije sa kojim godinama sarađuje. Pozvao je Anu da mu pravi društvo i otišli su u klub "Platinum". Iako je Sonja u to vreme bila u istom mestu, on nije mario, već je pristao da se vidi sa mlađom koleginicom - priča izvor.

foto: Damir Dervišagić

Gazda kluba se iznenadio kada je video sa kim je folker došao, jer je bio ubeđen da su te priče samo tračevi:

- Čovek je bio u čudu kada je video Lukasa i Sevićku zajedno. On poznaje Darka jer je i sa njim sarađivao, pa mu je bilo malo neprijatno. Ipak, nije želeo da komentariše - prepričava situaciju izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.