PRAKTIČNA ŽENA KRIJE TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU: 2 puta se udavala, rodila sina, a onda je počela njena najveća životna borba!
Foto: Printscreen

borila se čak 5 godina

PRAKTIČNA ŽENA KRIJE TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU: 2 puta se udavala, rodila sina, a onda je počela njena najveća životna borba!

Danas je jedno od najpoznatijih TV lica, a nema porodice u Srbiji koja makar nekoliko minuta nije provela uz njenu emisiju

Objavljeno: 10:25h

Nataša Pavlović ima veoma poučnu životnu priču.

Udavala se dva puta. Njen prvi suprug bio je glumac Marko Živić, a nakon toga uplovila je u ljubav s producentom Predragom Pavlovićem, koju je krunisala brakom 2008. Nakon tri godine sa njim je dobila i sina Olega, ali ubrzo nakon toga počela je njena nova borba.

Nataša je pokušavala da ostane u drugom stanju, ali nije uspevala. Ipak, smirivala ju je činjenica da se već ostvarila u ulozi majke.

foto: Printscreen

- Ne mogu da kažem da sam imala jako teške trenutke ili da sam padala u depresiju jer imam dete. Verovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dete, tako da razumem žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda iz svog tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame - ispričala je Nataša pre nekoliko meseci.

Dugogodišnja borba se ipak isplatila pa je nedavno na svet donela i još jednog dečaka. Sada ova četvoročlana porodica uživa u spokoju svog doma i uživaju u prvim mesecima malog naslednika.

foto: Printscreen Instagram

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.