POLUDEO ZBOG PORUKA KOJE JE SLALA LUKASU! Ana i Darko se svađaju nasred plaže! Besne jedno na drugo! (FOTO)
Foto: Printscreen

problemi ne prestaju

POLUDEO ZBOG PORUKA KOJE JE SLALA LUKASU! Ana i Darko se svađaju nasred plaže! Besne jedno na drugo! (FOTO)

Krizu u braku Ane i Darka očigledno su proizvele poruke koje su dospele u javnost, a koje je pevačica slala starijem kolegi Aci Lukasu

Objavljeno:

Kako se pisalo, oni su bili u vezi pre pet godina, a najnovija prepiska nastala je pre nekoliko dana nakon što se Lukas nije javio Ani na telefon.

Dan kasnije pošto su poruke procurele u javnost, a u kojima ona Aci piše kako se razočarala u njega jer joj se ne javlja i da su joj se probudila stara osećanja, spekuliše se da je bračni par viđen kako se svađa nasred plaže.

foto: Printscreen/Instagram/anasevic85

"Oboje su na plažu u Miločeru došli vidno nervozni, jedno za drugim, kao da ne govore. Smestili su se na ležaljke, a onda je krenula rasprava. Ana je pokušavala da objasni Darku kako to što je video u medijima nisu njene poruke i da je cela situacija isfingirana, ali to Darka nije ubedilo. On dobro zna šta se između njegove drage i Lukasa događalo pre pet godina, a verovatno poznaje i njen način pisanja poruka, tako da joj ubeđivanje nije pošlo za rukom", kaže izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodaje:

"Ona nije prestajala da priča, dok je Darko samo odmahivao rukom i s vremena na vreme ironično govorio "da, da". Ona je nervozno vadila stvari iz torbe, brzinski se mackala, dok je Darko palio tompus za tompusom. Na njemu se mnogo više videlo da je besan jer je nekoliko puta u minutu ustao sa ležaljke i ponovo seo, dok je ona pokušavala da odglumi smirenost, ali joj se na licu videla nervoza", priča izvor.

foto: preentscreen, instagram

"Svađa je uveliko trajala kada je neko od prijatelja bračnog para koji je prolazio nedaleko od njih i video ih počeo da im maše uz povike da će im se pridružiti. Tog trenutka Ana i Darko su prestali da se raspravljaju i nastavili da glume srećan par. Ona je pristala da mu kremom za sunčanje namaže leđa, a zatim su ušli u vodu gde su se u jednom momentu čak i zagrlili. Po izlasku iz vode on je otišao pravo u kafić, a ubrzo zatim i ona je pokupila stvari i napustila plažu", kaže izvor.

U porukama koje je Ana Sević slala Lukasu ona je iznela svoja osećanja:

"Svako ima svoj način samodestrukcije, ovo je noćas moj. Postavila sam ti već pitanje "zašto" i nisam dobila odgovor. Neću verovatno ni sada, a mojih milion pitanja "zašto" je zaslužilo da mi odgovoriš. Zaslužila sam ja mnogo toga, svakako sve suprotno od ovoga što sada radiš. Posle onoga što se desilo pre pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osećaj, ponovo sam dozvolila. I to ponovo tebi, zato što sam želela da ti verujem, zato što sam želela da ti pružim šansu da mi dokažeš da si sve ono što ja mislim da jesi. Ali ti i ja tebe vidimo drugačijim očima. Žao mi je što ne možeš sebe da vidiš onako kako te ja vidim. Taj čovek koga ja vidim ne radi ovakve stvari. Uvek sam te na prvom mestu poštovala kao čoveka, pa tek onda kao muškarca", piše između ostalog u porukama koje je Ana slala Lukasu.

foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.