KAKO IH NIJE BLAM!? Krajinović spava sa Ninom u Lekinom krevetu i koristi sve njegove stvari! Ali, to nije sve! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/nina_radulovic_official

ma može im se

KAKO IH NIJE BLAM!? Krajinović spava sa Ninom u Lekinom krevetu i koristi sve njegove stvari! Ali, to nije sve! (FOTO)

Glumac je Nini ustupio stambeni prostor na određeno vreme dok se ne završi izgradnja njene nekretnine koju je nedavno kupila na Zvezdari

Objavljeno:

Lepa voditeljka Nina Radulović započela je zajednički život s dečkom, teniserom Filipom Krajinovićem, kojeg je uselila u stan svog bivšeg muža, poznatog glumca Branislava Lečića.

Glumac je Nini ustupio stambeni prostor na određeno vreme dok se ne završi izgradnja njene nekretnine koju je nedavno kupila na Zvezdari.

EDITA OTVORILA DUŠU I POSTIDELA POLA ESTRADE: Napisala je nešto od čega svima uši crvene! (FOTO)

Pošto je teniser sa sobom poneo samo garderobu, on koristi sve Lekine stvari, pa tako i spava u njegovoj spavaćoj sobi na njegovom bračnom krevetu!

- Nina je posle razvoda s glumcem kupila stan i radovi su trenutno u toku. Da ne bi plaćala kiriju, Leka joj je dao svoj stan. Kada je Nina dovela Filipa, njen bivši muž nije imao ništa protiv i složio se s tim. Ništa od nameštaja nisu izbacili, niti su uneli novi, već se služe onim što je tu. Najčešće zbijaju šale za francuski ležaj, u kom zajedno spavaju i vode ljubav. Čak ih i njihovi prijatelji zafrkavaju kako imaju seks u Lekinom krevetu - otkriva izvor.

Zaljubljeni par odavno ne krije vezu, a pre dva meseca počeli su da razmenjuju nežnosti na javnim mestima i da jedno drugom ostavljaju srca i poljupce na društvenim mrežama.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.