UKRALI ROLS-ROJS IZ SPOTA: Krimosi za Cecin auto traže milion evra! Ali, to nije sve!
Foto: Printscreen

otkriveno

UKRALI ROLS-ROJS IZ SPOTA: Krimosi za Cecin auto traže milion evra! Ali, to nije sve!

Kreteni koji su mi ukrali „rols-rojs“ umislili su da su mnogo bitni. Ceca se vozila u njemu, pa mu digli cenu. Da nije tragično, bilo bi smešno, kaže bivši dečko Goce Božinovske

Objavljeno:

Ukradeni „rols-rojs“ u kojem se folk zvezda Ceca Ražnatović vozila 1995. godine u spotu za pesmu „Idi dok si mlad“ još nije vraćen vlasniku, kontroverznom biznismenu Nebojši Tubiću Žapcu. Lopovi koji su ga početkom juna izvezli iz njegove garaže traže milion evra, iako ovo luksuzno vozilo vredi 250.000 evra.

foto: Printscreen

-Kreteni koji su mi ukrali auto su umislili da su mnogo bitni. Traže milion evra da mi ga vrate! Zamislite to! Ceca se kao vozila u njemu, pa mu podigli cenu. Da nije tragično, bilo bi smešno. Misle da su iznad zakona - revoltirano priča Žabac.

On je svoj omiljeni četvorotočkaš pre dve nedelje pronašao u Vukovaru, ali lopovi su ga u međuvremenu prebacili na drugu lokaciju.

foto: Printscreen

-Zamajavaju me. Pričaju da se auto trenutno nalazu u Nemačkoj, pa u Francuskoj, ma ko zna. Te budale će morati da mi ga vrate. Prijatelji mi i dalje predlažu da te kvazikriminalce malo prevaspitamo, ali ja neću. Nisam kreten da se mafijam. Ne znam šta bih uradio toj budali koja mi je ukrala auto koliko sam besan, ali još čekam da policija zatvori slučaj - završava Tubić.

Bivšem dečku Goce Božinovske luksuzni automobil poklonio je Željko Ražnatović Arkan nakon što je Ceca završila snimanje spota.

(Espreso.co.rs/Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.