NAJLUĐI ESTRADNI VICEVI KOJE NISTE ČULI: Došao Sinan kod Mister Bina, Sejo radi za CIA, Ceca u butiku u Zemunu
Foto: Facebook

Hahahahaha

NAJLUĐI ESTRADNI VICEVI KOJE NISTE ČULI: Došao Sinan kod Mister Bina, Sejo radi za CIA, Ceca u butiku u Zemunu

Vicevi su uvek zabavni, a tek kada u njih "ubacite" i estradu, to je potpuni HIT

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, nabasali smo na sjajnu fejsbuk stranicu pod nazivom "Apstraktni vicevi" i pronašli savršene fore za estradu i moramo priznati smejali se do suza.

S obzirom da mi nismo sebični ljudi, a smeh treba deliti, predstavljamo vam najbolje od najboljih, a ako imate koji dodate, slobodno pišite u komentarima.

Imali Prljavo Kazalište i Ljuba Aličić istovremeno koncert u Zagrebu, i youtube odluči da omogući građanima sveta da slušaju Ljubu, a ove - ko jebe. Naljuti to članove Kazališta, i njihov pevač zva redakciju youtube-a, razdra im se: -ŠTO SAD LJUBA IMA STRIM?

foto: Printscreen/Instagram

Otišli Sinan Sakić i žena mu u goste kod Mr. Bina, i krenuli da mu čiste kuhinju. U toku čišćenja, začu se sablasni glas: -IDI ODAVDEEEE! Sinan pogleda, kad ono šerpa priča. Čula i žena neke glasove, pa pita: -SINANE, ŠTA SE DEŠAVA? -SUD BINA ME NA PUT ŠALJE!

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Tokom Hladnog rata, agitovala CIA Seja Kalača da radi za njih za vreme rata sa Sovjetima. Kao odgovor na to, KGB regrutuje Čupa Kalača, kao prirodnu antitežu. Zaratilo se, i kako samo sudbina zna da udesi stvari, našla se braća na suprotnim stranama tokom nekog puškaranja. Začu se pucanj od strane Sovjeta, a lik iz CIA-e upita Seja: -KO PUCA? -KALAČ NJIHOV!

foto: Printscreen/facebook/Sejo Kalač

Hteli Jala Brat i Vuk Mob da se urade, i nacrtao Jala Brat dve linije, a Vuk zaglavio u WC-u. Dosadi Jali da čeka, pa povika: -VUČEM OBE!

foto: Facebook / Vuk Mob

Zvali prijatelji Zdravka Čolića da ide da igra Sony igrice sa njima, a on kaže: -IGRAM SAMO NA RAČUNARU! -ZAŠTO TAKO, ZDRAVKO? -PC MI U KRVI!

foto: Printscreen

Otišla Ceca u butik u Zemunu, da kupi sebi haljinu. Proba ona jednu, a prodavačica je pita: -JE LI VAM TAMAN? -MANTA, MANTA!

foto: Damir Dervišagić

Priznala žena Dini Merlinu da je lezbejka, pa on pokupi decu krišom i ode kod roditelja na konak. Zove ona telefonom, i pita: -DINČA, KAD STE OTIŠLI, NISAM PRIMETILA? -KAD SI REKLA DAME VOLIŠ!

foto: Dragan Kadić

Rodila Suzana Mančić sina, i došlo vreme da se krsti. Uzeo pop dete, i počeo da ga potapa u neko bure, kao da potapa kupus. Zgranuta Suzana skoči: -ŠTA RADITE TO, ZABOGA? -PRVI SE MANČIĆI U VODU BACAJU.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Spremali Đani i Aca Lukas drva u šumi, i Aca napravi predah da uzme malo kokaina. Nastave oni tako radit, kad se Aca uhvati za glavu. Pita ga Đani: -ŠTA JE BILO? -MA NIŠTA. BOLI ME NOZDRVA. -I Đani krenu nosit drva.

foto: Dragan Kadić

Otišli na izlet Sinan Sakić, žena mu Sabina i Ane Bekute sin. Taman sve spremili, samo Sinan čeka da ga Sabina pozove da raspali roštilj. U tom momentu im prilazi neka baba i pita Sabinu: -ČIJI JE OVAJ MALI? -SIN ANE! I Sinan raspali roštilj.

foto: Dragan Kadić

Ide Goran Bregović mračnom ulicom, kad pred njega iskoči Đurđevdan. Nezadovoljan što ga je pominjao u pesmi, opali mu takvu šamarčinu, da ga i dan danas boli. -Sutradan, vidi Bebek crven obraz kod Gorana, i pita ga: -ŠTA TI SE DESILO? -UDARILA ME SLAVA U GLAVU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.