BILI SU GLAVNE ZVEZDE FILMA TRI KARTE ZA HOLIVUD: Šta se desilo sa klincima Čarlijem, Piterom i Kostom? Propali u zemlju, ali mi smo ih NAŠLI!
Foto: Printscreen

našli smo ih!

BILI SU GLAVNE ZVEZDE FILMA TRI KARTE ZA HOLIVUD: Šta se desilo sa klincima Čarlijem, Piterom i Kostom? Propali u zemlju, ali mi smo ih NAŠLI!

Nema ko se ne seća legendarnog Branislava Lečića u filmu "Tri karte za Holivud", ali da li ste zaboravili da se celokupna radnja filma odvija oko tri dečaka?

Objavljeno:

Priča o trojici dečaka koji, opčinjeni magijom sedme umetnosti, odlučuju da iz svoje zabite varošice pobegnu, ništa manje, nego pravo za Holivud. U isto vreme lokalni policajac euforično organizuje doček predsednika države, a njegovi "strogo kontrolisani" građani, pod utiskom dramatičnih događaja oko Kube 1962. godine, počinju da se dele na dva tabora, rešena da isteraju do kraja ono što neće uspeti Hruščov i Kenedi.

24 godine kasnije, otkrivamo šta se desilo sa dečacima iz filma. Neki su nastavili da se bave filmo, a drugi...

Zen David Bojić - Čarli

foto: Printscreen

Dečak bez roditelja koji želi da pobegne sa svojim najboljim drugom. Dečak u filmu imenovan kao Čarli zapravo je Zen David Bojić.

On se nije mnogo bavio filmovima kasnije, tačnije imao je još jednu ulogu u filmu "Ratnici" 1999. godine u kom se pojavljuju i Peđa Bjelac i Branka Katić.

Izgleda da je izgubio interesovanje za film i više se nije pojavljivao na ekranu.O njemu ne možete mnogo da saznate na društvenim mrežama, ali bar smo pronašli kako sada izgleda!

Danilo Nikolić - Kosta

foto: Printscreen

On je bio glavna uloga, bar što se tiče dečaka. Njegov otac je Branislav Lečić i svakako mu nije bilo lako odrastanje. Bar što se filma tiče.

Ipak, Danilo je ovo bila prva i poslednja uloga na velikom platnu.

On je sada oženjen i otac je dvoje dece.

foto: Facebook

Miloš Kodemo - Piter

foto: Printscreen

Glumio je dečaka koji je sa ocem došao iz inostranstva, nije pričao, ali izgleda da je upravo ovaj film Milošu otvorio vrata za uspeh i slavu.

foto: Printscreen

Glumio je posle i u još nekoliko filmova, ali nije tu pronašao sebe.On je jedan od najboljih srpskih snimatelja i kamermana. Slobodno možemo reći da je najbolji virtuoz na kameri. On je zaslužan za mnoge poznate filmova kao što su "The november Man" sa Pirsom Brosnanom, "3 Days to kill" sa Kevinom Kostnerom, "Srpski film", "Montevideo" i mnoge druge.

Nažalost Miloš ne koristi društvene mreže, pa tako ne možemo da vam pokažemo njegovu fotografiju s obzirom na autorska prava. Ipak, ako malo procunjate guglom, postoji jedna fotografija i videćete da se ništa nije promenio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.