NEKADA JE U RIJALITIJU TRAŽILA ASISTENTA! Seka Aleksić se za sve ove godine na ESTRADI skroz promenila, sada je DRUGA OSOBA
Foto: Printscreen

neverovatno

NEKADA JE U RIJALITIJU TRAŽILA ASISTENTA! Seka Aleksić se za sve ove godine na ESTRADI skroz promenila, sada je DRUGA OSOBA

Razlika nije samo u estetici, ona je skroz druga osoba

Objavljeno:

Kako je veoma mlada stupila na javnu scenu, u protekle dve decenije smo mogli da pratimo brojne promene popularne pevačice, bilo da je reč o estetskim ili onim koje su vezane za njenu ličnost, odnos prema medijima ili životu uopšte.

Za razliku od mnogih koji se stide svojih početaka, Seka Aleksić uvek ističe da je potekla iz skromne porodice, te da je u životu morala da se namuči mnogo da bi došla do onoga u čemu uživa sada.

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Njeni muzički počeci su bili u kafani, a samim tim su i njeni autfiti često imali elemente šljokica ili animal printova, kakvi se danas smatraju modnim promašajem. Ipak, Aleksićeva je svoj stil menjala godinama, a česta putovanja po svetu su uticala da izgradi sofisticirani izgled koji neguje danas. Ipak, odjeci tog perioda eksperimentisanja, kada se uglavnom ugledala na svetsku zvezdu Rijanu, ostavili su trag na njenom telu. Frizura koje su kombinovale izbrijane delove glave i haljina sa šiljcima i nitnama se rešila, ali su tetovaže ostale. Seka je jednom prilikom istakla kako se kaje zbog toga što ima tako veliki broj tetovaža.

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Osim po pitanjima stila, vlasnica hita "Evo" je napredovala i u odnosima sa javnošću. Od povučene pevačice iz drugog plana, došla je do jedne od najtraženijih zvezda koja daje intervjue samo odabranim magazinima, gostuje u probranim emisijama i jako dobro poznaje pravila šou-biznisa, odnosno da uvek mora da da određenu ekskluzivu fotografu, novinaru ili voditelju sa kojim sarađuje.

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Treća promena vredna pomena je svakako i imidž zvezde koji je negovala jako dugo. Dok je pre nekoliko godina želela da se pokaže u maniru svetskih zvezda, ona je snimala rijaliti "Moja desna ruka" nakon kog su joj mnogi zavideli na tome što drugi umesto nje obavljaju kupovinu, sređuju joj kuću i organizuju njeno vreme, ali bio je veliki i broj onih kojima je upravo zasmetalo to razmetanje novcem i predstavljanje Holivuda u Srbiji.

Seka je danas daleko od svega toga. Ona, istina, i dalje uživa u prestižnom životu, za koji se naporno borila, ali je javnosti predstavila svoju drugu stranu. Mnogo je prijemčivija, otvorenija i nasmejanija. Kada govori o svojoj porodici svi mogu da se poistovete sa njom jer je i ona samo požrtvovana majka i brižna supruga. A u poslednjem intervjuu se rešila i predrasude da nije domaćica, te da konstantno drugi rade za nju.

- Ja sam osoba koja voli da bude u domu, volim da spremam i kuvam. Volim sa svojom spremačicom da spremam sve zajedno. Pre neki dan sam čupala travu, pomislila sam, moram da sredim travu. Moja svakodnevnica izgleda tako, ja volim sve te kućne poslove - otkrila je Aleksićeva u "Premijeri", čime je izazvala oduševljenje gledalaca.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.