U BIKINIJU JOJ SE VIDE SVE MANE! Olja Crnogorac ne izgleda uopšte kao što smo mislili! Stigle je godine i CELULIT... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/montenegrina_olja

bez fotošopa

U BIKINIJU JOJ SE VIDE SVE MANE! Olja Crnogorac ne izgleda uopšte kao što smo mislili! Stigle je godine i CELULIT... (FOTO)

Na prvi pogled rekli bismo da je bivša voditeljka bez i jedne mane

Objavljeno:

Ako je neko ekspert u fotošopu onda je to Olja Crnogorac. Kada kažemo ekspert, mislimo da ga Olja koristi u najvećoj mogućoj meri, ali ipak izrazito nestručno.

Ona se do sada više puta izblamirala objavljujući fotke za koje je bilo evidentno da su obrađivane, ali u svakom slučaju, na nas je ostavila utisak da izgleda perfektno.

Međutim, Olja nam je ovoga puta svojom najnovijom fotografijom u kupaćem kostimu objasnila da nije sve onako kako izgleda, kao i da ona uopšte nije zadovoljna sobom.

"Iako sve deluje super, celulit mi kida dušu,stižu me godine...Skoro ništa nije onako kao što izgleda", napisala je Olja.

Ipak, gledajući njene fotke sa plaže, rekli bismo da voditeljka malo preteruje, jer kako vidimo, ništa joj ne fali, ali ko zna - možda je ponovo u pitanju fotošop.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.