VIDOVITA BRENA IMA NEVEROVATNE MOĆI: Pričam sa maglom i predvidela sam mnoge stvari
Foto: Marina Lopičić

sablasno

VIDOVITA BRENA IMA NEVEROVATNE MOĆI: Pričam sa maglom i predvidela sam mnoge stvari

Pevačica Lepa Brena otkriva da poseduje natprirodne moći i da je predvidela mnoge stvari

Objavljeno:

Ona tvrdi da vidi stvari koje će se tek događati zahvaljujući tome što u snu komunicira sa maglom.

Vlasnica "Granda" je prilikom jednog gostovanja u emisiji "Maksovizija", kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, koja je 2004. godine emitovana na TV "Pink", prvi i poslednji put javno govorila o svojim paranormalnim iskustvima i detaljno opisala kako su joj se mnoga predskazanja obistinila...

foto: Printskrin / Instagram / stefanzivojinovic

- Posle toliko stvari koje su mi se izdešavale u životu, sada znam da imam snove koji nešto predskazuju. Kada sam ušla u deveti mesec trudnoće sa starijim sinom Stefanom, želela sam da se što pre porodim. Otišla sam kod mog lekara sa željom da mi indukuje bolove. On nije hteo da čuje za to. Jedno veče sanjam san kako sedim i pričam sa maglom i jadam joj se kako mi je teško i kako želim da se porodim. Kaže meni magla da moram da sačekam, da ću roditi lepog sina, ali da moram da sačekam jer on mora da bude rođen u znaku Blizanaca. "To je vaša sudbina i vaša sreća" - kaže meni magla. Ustala sam ujutru i nisam smela da kažem Bobi da sam pričala sa maglom - u jednom dahu ispričala je Brena, koja je u nastavku razgovora naglasila da se Stefan rodio 21. maja 1992. godine u Americi, u znaku Blizanaca, baš kako joj je u snu predskazano.

foto: Damir Dervišagić

- Kada se Stefan rodio, u Njujorku je bilo 00:15h. Znači po američkom računanju vremena ušao je 15 minuta u taj 21. maj i Blizance. Dugo posle toga nisam ni znala koji mi je znak dete, jer sam bila pod stresom zbog rata koji je tek počinjao, a i naše zemlje, koja se uveliko raspadala. Nakon toga mnogi moji snovi su se obistinili i ono što sam sanjala se i desilo, ne pričam mnogo o tome - završila je Brena ispovest na temu o kojoj nikada više javno nije pričala, pišu beogradski mediji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.