NE ZNA ACA GDE BIJE NI ŠTA RADI! Čas je sa Branislavom, ona mu je "anđeo", a sada je OPET sa Sonjom!
Foto: Damir Dervišagić

kao u pubertetu

NE ZNA ACA GDE BIJE NI ŠTA RADI! Čas je sa Branislavom, ona mu je "anđeo", a sada je OPET sa Sonjom!

Nakon što je par Vuksanović objavio da se rastaje i pošto je pevač bio u kraćoj vezi s Branislavom Pašajlijom, mediji javljaju da ima nade za njegovu ljubav sa Sonjom Vuksanović

Objavljeno:

Nije prošlo bilo ni dva dana kako se razveo od Sonje, Aca je već počeo da objavljuje slike sa novom devojkom Branislavom. Zajednički intervjui, naslovne strane - svuda je bio Aca sa novom izabranicom.

Kao što već i ptice na grani znaju, Branislava je ostavila muža sa kojim ima sina zbog Ace. Sve je prštalo od ljubavi. Upoznao je sa prijateljima, sa Srbijom, a onda kao grom iz vedra neba - "ćao, zdravo, nema više".

Raskid je odjeknuo svuda, a pravi razlozi nisu isplivali. Navodno je previše objavljivao stvari, pa su tako povukli sve zajedničke slike sa društvenih mreža.

foto: Printscreen/Instagram

- Mislim da se ljudima povraća od moje bljutave priče, postao sam dosadan i samom sebi", istakao je Aca u intervjuu.

Još nije razjašnjeno ni da li je raskinuo sa Branislavom, a već priča kako se nije ni odvojio od Sonje?! Pa ko je ovde lud ili u pubertetu?

Sonja i Aca sastali su se u jednom restoranu u Košutnjaku, gde su uz jelo i piće razgovarali o svemu. Sa njima je bila i ćerkica Viktorija, koja je i te kako bila srećna što su roditelji opet u dobrim odnosima.

foto: Damir Dervišagić

- Lukas i Sonja su se čuli i shvatili da je zbog deteta najbolje da budu u dobrim odnosima. Od pisama koje je Lukas objavljivao na društvenim mrežama nisu se čuli, Sonja se sa Viktorijom iselila iz stana, ali kada je pevač raskinuo sa Branislavom, odlučili su da se pomire - kaže za "Blic" izvor upućen u čitav slučaj.

Lukas i Sonja još nisu odlučili da obnove bračne zavete jer je razvod još svež, ali ćerka Viktorija je most između njih dvoje, jer je poznato da bi oboje za nju učinili baš sve.

- Sonja je moja supruga i majka mog deteta. I dalje živimo zajedno. Ćerka Viktorija koju sam dobio u braku sa Sonjom tatina je mezimica", rekao je Aca Lukas.

Sonja je ponovo "zapratila" Acu na Instagramu u subotu prepodne, a sada je jasnije i zašto...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.