NEKADA JE JELA SAMO KUPUS I KROMPIR: Danas Una ima stan i auto od 100.000 evra! I sve izgleda BOLESNO DOBRO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

Sve je sama stekla!

NEKADA JE JELA SAMO KUPUS I KROMPIR: Danas Una ima stan i auto od 100.000 evra! I sve izgleda BOLESNO DOBRO! (FOTO)

Seksi plesačica Una Grujić je ostalim gostima hotela Maldivi otkrila neke detalje iz svog teškog detinjstava, a onda se osvrnula na to koliko je sada bogata i kako je sve to zaista i stekla

Objavljeno:

Una je samohrana majka 9-godišnje devojčice i prvenstveno je zbog nje počela sa se bavi igranjem po klubovima, da bi je prehranila. A ni sama nije imala lagodan život, te je tako otkrila tužne detalje svog odrastanja sa majkom i bratom.

A post shared by Una Grujic (@una.grujic) on

“Najteže mi je bilo kada je tata umro. Živeli smo u bedi. Bilo je situacija da nismo imali šta da jedemo. Sećam se ‘kupus perioda’. Tada smo jeli samo kupus i krompir, na 100 načina. Ništa drugo nismo ručali jer je bilo teško vreme. Mama nije mogla da prodaje benzin na ulici, ali je prodavala palačinke na bazenu i pravila je neki nakit. Bili smo u krizi, pa smo u tom periodu doručkovali, ručali i večerali palačinke.”, rekla je Una o svom teškom detinjstvu sa majkom Ljiljom i bratom Emilom, nakon pogibije oca.

Međutim, to je bilo nekada, a danas je Playboy zečica i više nego materijalno obezbeđena. Kaže da je sve stekla sopstvenim radom. Evo kako je Una objasnila odakle joj novac u 31. godini za stan, luksuzni automobil, kafić…

A post shared by Una Grujic (@una.grujic) on

“Ja sam sve stekla sama! Upornim radom i velikim trudom. Vozim automobil od 100.000 evra, imam svoj stan, lokal. Gazdarica sam u 31. godini, držim kafić na Smederevskom putu i ne planiram da tu stanem. Prohtevi mi rastu, kao i apetiti, tako da, ko zna šta ću još ostvariti u životu. Sve što radim radim zbog moje devetogodišnje ćerke i sve što sam stekla, stekla sam svojim rukama”, rekla je Grujićeva tokom nominacija u programu uživo.

Voditeljka je upitala za koji vremenski period i kako je uopšte moguće u Srbiji uštedeti toliko novca, plesačica je odgovorila “Može, ako ste vredni, ako ste uporni”.

A post shared by Una Grujic (@una.grujic) on

Na voditeljkinu dalju konstataciju da je i ona mlada, uporna i vredna, a da nema niša od navedenog, Una je odgovorila: “Pa jesam ja kriva što ti nisi stekla? Jesam li sam ja kriva što sam uspela i ostvarila svoje snove i što to činim i dalje? Ja se bavim igranjem u Martini čaši. To je performans koji sam sama osmislila i nemam konkurenciju. Uložila sam u čašu 4.000 evra, ali kostime pripremam sama kao i koreografiju, tako da dodatnih ulaganja nemam, a i uloženo sam odavno povratila. Moji nastupi su skupi. Kada nastupam preko, uzmem i do 2.000 evra po nastupu, a to su dva pojavljivanja po 15 minuta”, objasnila je bliže kako dolazi do velike zarade.

Međutim, mnogi gosti Maldiva nisu poverovali u iskrenost njenih reči. Tako se i Miljana Kulić, ničim izazvana, uključila u razgovor i iznela svoje mišljenje da se igračica ustvari bavi najstarijim zanatom i da tako zarađuje ogromne svote novca.

“Nema šanse da je sve što je stekla, kako kaže, stekla od plesa. Mislim da se pored toga bavi i prostitucijom jer se zna da toliki novac samo od bavljenja najstarijim zanatom može da se stekne”, zaključila je Miljana, a Una nije želela da komentariše ove, kako je navela, insinuacije.

(Espreso.co.rs/Tracara)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.