SLAVLJE OD 20.000 EVRA: Seka sprema Jakovu 1. rođendan, ali kad estrada čuje šta planira - POBESNEĆE! (FOTO)
Foto: Printscreen / Story Srbija

sve za mezimca

SLAVLJE OD 20.000 EVRA: Seka sprema Jakovu 1. rođendan, ali kad estrada čuje šta planira - POBESNEĆE! (FOTO)

Aleksićeva će u septembru prirediti slavlje za 500 zvanica povodom prvog rođendana njenog mezimca

Objavljeno:

Svetlana Seka Aleksić za sina Jakova spremna je da potroši čitavo bogatstvo. Ona je već počela s pripremama za proslavu njegovog prvog rođendana u septembru, na koju će potrošiti čak 20.000 evra.

foto: Filip Plavčić

Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, folk zvezda će sa suprugom Veljkom Piljikićem organizovati gala proslavu za 500 zvanica u jednom restoranu van grada.

- Seka ne štedi kad je Jakov u pitanju, pa će tako organizovati žurku za pamćenje. Ona i njen suprug nedavno su rezervisali restoran, koji pored velike sale ima i prelepu baštu. Najbitnije im je da gostima bude udobno kako bi što lepše proslavili za njih najsrećniji dan. Takođe, Seka će se lično pozabaviti dekorisanjem jer želi da učestvuje u svemu - navodi izvor upućen u organizaciju ovog događaja i dodaje:

- Iako do rođendana ima još dva meseca, Seka je sve na vreme završila zbog brojnih nastupa koji je očekuju u narednom periodu, pa će samim tim često biti odsutna od kuće - nastavlja naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Na spisku zvanica neće biti mnogo estradnih ličnosti, kao što je bio slučaj na folkerkinoj svadbi:

- Poznato je da Seka vodi mirniji i povučeniji život u odnosu na njene kolege pa tako i ne želi da pravi veliku pompu oko detetovog rođendana. Pozvaće samo nekoliko pevača s kojima se stalno viđa i čuje, ali će zato biti dosta rodbine i prijatelja.

Seka i Veljko krstili su Jakova nakon njegovog rođenja u jednom manastiru u Srbiji. Oni nisu želeli da čekaju njegov prvi rođendan jer su smatrali da taj čin treba odmah obaviti.

foto: Printscreen: Instagram/seka_aleksic

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.