Svi detalji gala slavlja! I tri cice koje su zasenile čak i Severinu! (FOTO)

Ovo još niste videli!

Svi detalji gala slavlja! I tri cice koje su zasenile čak i Severinu! (FOTO)

Venčanju Severine i Igora Kojića prisustvovalo je preko šest stotina zvanica koje su se veselile do ranih jutarnjih časova
Objavljeno:

Dugoočekivano venčanje Severine i Igora Kojića koje je održano 22. novembra, trajalo je i duže od obećanih 720 minuta, kako je naglašeno na pozivnicama. Specijalno pravljene čokoladice za Severinu i malog Kebu razbesnele su mnoge! A vas?

Story
Zvanice su prvo uživale na koktelu u hotelu u kom se održavalo venčanje, a potom su crvenim tepihom pristizali u kompleks koji je do poslednjeg detalja bio u znaku Severininog i Igorovog venčanja. Odbrusio familiji! Ovim gestom je Mali Keba i definitivno dokazao da voli Seve! (FOTO)
Story
Nešto posle 18 časova uz zvuke Slovenskog marša, a potom i instrumental numere Svilen konac, mladenci su, svako svojim putem, ušli u svečanu salu, a na podijumu za igru pridružila im se i matičarka, a najgromoglasniji aplauz začuo se kada je Severina rešila da se ubuduće koristi muževljevim prezimenom Kojić. Severinina sestra poručila: Plakaćete kao što je plakao Vukovar! (FOTO) Sedi i ne kvari mi veselje! Keba napravio skandal na venčanju! Sin mu odbrusio! (FOTO) - Da li sam ja sada Severina Kojić Keba? Ili, kako? - zapitala se mlada nakon što je izgovorila da svom izabraniku. - Polako se navikavam na novo prezime. Kada sam tek počela da pevam, u jednom tekstu objavili su kako sam odavno izgubila prezime, a imala sam 21-22 godine. Kada se kaže Oliver ili Tereza, zna se o kome je reč, tako da sam ga već odavno izgubila jer me znaju po imenu. Zgodno je biti Kojič, lakše se piše i kraće je od Vučković - otkrila je pevačica nakon venčanja. Evo zašto sam uzela prezime Kojić! Seve se prvi put oglasila posle svadbe! I 2 dana spavanja! (FOTO)
Story
Kao bračni par Kojić, Severina i igor prvi ples odigrali su uz pesmu "Moje zlato", koju je otpevao pevačicin dugogodišnji prijatelj Petar Grašo, a nakon njega pesmom ih je pozdravio Goran Karan poznatom numerom "Lipa si lipa." Mali Keba - veliki švaler! Skidamo kapu! Ove 4 seks bombe je šetao pre Seve (FOTO)
Story
Mikrofona se latio i ponosni tata Keba koji je kroz pesmu pozdravio sve zvanice, a neke od svojih kolega pozvao je i da pesmom uveličaju slavlje porodica Vučković i Kojić. Severina zapušila usta sestri srbomrscu: Kad vidi ovo - još više će pobesneti! (FOTO)
Story
- Sinoć su sve goste ponele emocije, sve redom, čak i izvođače koji su pevali, jer šta ćemo drugo da radimo mi pevači kada dođemo na takve događaje nego ono što najbolje znamo! To je onda i više od svadbe - tvrdi Severina.
Story
- Najemotivnije mi je bilo kada sam ušla u dvoranu i videla ljude koji su došli samo zbog nas kako bismo zajedno slavili ljubav. Kada smo nakon svega Igor i ja ostali sami u sobi, bili smo mnogo srećni što smo okruženi ljudima koji mogu uvek da nam pomognu, pa i kad je reč o svadbi. Velika je sreća imati oko sebe ljude koji rade sa srcem. Posao nas je spojio, a prijateljstvo je učvrstilo naš odnos - kaže Severina. Međutim, Severina nije bila jedina elegantna dama na proslavi. Među zvanicama bile su i tri dame koje su posebno zasenile prisutne svojim izgledom.
Story
Voditeljka Jovana Joksimović blistala je u ljubičastoj kreaciji koja je istakla njenu vitku figuru.
Story
Pevačica Rada Manojlović odlučila se za usku zelenu haljinu i diskretnu šminku.
Story
Ćerka bivšeg fudbalera Dragana Džajića, Dragana, odlučila se za dugu, elegantnu haljinu koja je u prvi plan istakla njen dekolte. (A. Đ. / Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.