POTPUNI ŠOK NA ESTRADI: Preminuo Dragan Stojković Bosanac! Lažna vest se širi brzinom munje! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

Uzrok nepoznat

POTPUNI ŠOK NA ESTRADI: Preminuo Dragan Stojković Bosanac! Lažna vest se širi brzinom munje! (FOTO)

Za kratko vreme ova informacija brzo se proširila internetom, pa su fanovi muzičkog takmičenja u kom je poznati kompozitor i sudija u neverici počeli masovno da izjavljuju saučešće njegovoj porodici

Objavljeno: 12:00h

Na Jutjub kanalu koji se vodi na ime Armina Dedića, drugoplasiranog u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“, objavljena je vest da je preminuo Dragan Stojković Bosanac. Za kratko vreme ova informacija brzo se proširila internetom, pa su fanovi muzičkog takmičenja u kom je poznati kompozitor i sudija u neverici počeli masovno da izjavljuju saučešće njegovoj porodici.

foto: Dragan Kadić

Samo nekoliko sati nakon postavljanja ovog klipa, koji je pregledan više hiljada puta, na istom Jutjub kanalu pojavio se još jedan video pod nazivom Uzrok smrti Dragana Stojkovića Bosanca.

- Uzrok smrti će se znati danas. Pratite naš kanal kako biste znali. Neka mu je laka zemlja - stoji u opisu ovog klipa.

foto: Printscreen/Youtube

Kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“ juče nije bio dostupan za komentar, ali je njegova ćerka Aleksandra Stojković Džidža bila u šoku kad smo joj javili da je objavljena vest da je njen otac preminuo. - Strašno, to nije istina, daleko bilo. Bosanac je živ i zdrav - rekla je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

I Armin Dedić, miljenik Marije Šerifović, bio je ljut i razočaran što neko koristi njegovo ime da bi objavljivao lažne vesti, pogotovo što je ovde reč o članu žirija u takmičenju u kom je on stekao popularnost. - To uopšte nije moj kanal. Prijavljivao sam ga više puta, ali ga još nisu zaključali. Verovatno je i ovo samo još jedna glupost koje su i dosad pravili samo da bi imali preglede - rekao nam je Dedić.

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.