ZORANA MARJANOVIĆA PROGANJA NEMICA: Nedugo nakon smrti pevačice došla mu na vrata s PONUDOM ZA BRAK! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ganja ga žena iz štutgarta

ZORANA MARJANOVIĆA PROGANJA NEMICA: Nedugo nakon smrti pevačice došla mu na vrata s PONUDOM ZA BRAK! (FOTO)

Početkom jula izvesna Klaudija iznajmila stan u Borči i svakodnevno išla kod supruga pokojne Jelene Marjanović kako bi ga ubedila da sklope brak i da se sa ćerkom preseli kod nje

Objavljeno: 18:56h

Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović, zaprosila je izvesna Klaudija iz Štutgarta, koja je samo zbog njega došla u Borču, saznaje Kurir.

Klaudija je početkom jula zakucala na Zoranova vrata. Poseta nije bila najavljena, a čitava Borča zna zbog čega je bila kod njihovog komšije jer se prethodno raspitivala o njemu.

foto: Facebook

- Nepoznata žena mi je prišla u supermarketu i pitala me gde se nalazi kuća ubijene pevačice. Rekla mi je da je rodom iz Srbije, ali da živi u Nemačkoj. Izgledala je baš lepo. Imala je šešir i velike crne naočare. Bila je uzbuđena i samo je ponavljala Zoranovo ime. Pokazao sam joj gde živi Jecin muž, zahvalila mi je, sela u auto i otišla. Kasnije sam video njen auto parkiran ispred Zoranove kapije - priča Marjanovićev komšija.

Meštani tvrde da je gospođa iz Nemačke bila baš uporna u svojim namerama da osvoji udovca, pa je iznajmila stan.

foto: Damir Dervišagić

- Dve nedelje je plaćala kiriju za tu garsonjeru, nije odustajala do poslednjeg trenutka. Samo je išla od stana do Zokija, to joj je bila svakodnevica. I onda je otišla - rekli su sagovornici iz Borče.

Zoranu Marjanoviću je bilo veoma neprijatno kada smo ga pozvali i rekli da smo čuli za bračnu ponudu. Prvo nije želeo da priča o tome, ali kad je shvatio da imamo sve informacije, otvorio se.

- Šta sve neću da doživim! Klaudija je stvarno divna žena. Saslušao sam je šta ima da kaže, lepo smo porazgovarali, ali ja se zaista ne pronalazim u toj priči. Ni u novom braku, ni u selidbi za Štutgart. Trebalo joj je nekoliko dana da prihvati istinu. Nismo ostali u kontaktu - kaže Marjanović.

Inače, Zoran iza sebe ima dva braka. Pre nego što se oženio Jelenom Krsmanović, bio je u braku sa Sanjom, s kojom ima sina Uroša (18).

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.