STEFAN ŽIVOJINOVIĆ OTKRIO PORODIČNE TAJNE: Evo kakvi su u stvari Boba i Brena roditelji! (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / stefanzivojinovic

sve ispričao

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ OTKRIO PORODIČNE TAJNE: Evo kakvi su u stvari Boba i Brena roditelji! (FOTO)

Sin prvenac Brene i Bobe kaže da je sve iznenadio odlukom da uđe na estradu, pa i roditelje

Objavljeno:

Stefan Živojinović, koji je krenuo muzičkim stopama svoje majke Lepe Brene, predviđa sebi uspešnu pevačku karijeru. Uz podršku roditelja i „Grand produkcije“ siguran je da će napraviti veliki rezultat.

- Majka kaže da se odmalena u meni krio pevački talenat. Uvek sam voleo da pevam, ali nikad nisam razmišljao o tome da se aktivno bavim tim poslom. Imam običaj da zapevam na nekim privatnim proslavama i to je to. Međutim, iznenada sam odlučio i krenuo sam da ostvarujem svoj cilj. Tad sam rekao roditeljima: „Dajte neku muzičku školu.“ Sećam se da se tata svađao s mamom da me ne tera na pevanje. Naravno, nije mislio ozbiljno jer me i on i majka podržavaju u mojim odlukama.

foto: Damir Dervišagić

Kako je Brena reagovala?

- Mama je oduševljena. Bilo joj je drago, ona zna prednosti i mane tog posla, velika je odgovornost i teret i treba biti što profesionalniji. Moraš 200 odsto da budeš privržen poslu da bi vizuelno bilo kako treba. Nijednog trenutka nije rekla „nemoj“ ili „šta će ti to“, podržala me je maksimalno i ta podrška mi je najvažnija.

Da li bi pristao da radiš u kafani?

- Zašto da ne? Pevaću gde god me pozovu. Nije me sramota nigde da radim. Mada, najviše bih voleo da to budu klubovi u kojima se sluša rok, pop...

S kim bi radije snimio duet, sa Cecom ili s Karleušom?

- I sa jednom i sa drugom. Obe su megazvezde.

Kakav je tvoj emotivni status trenutno?

- Slobodan.

foto: Damir Dervišagić

Znači, devojke mogu da se bace u napad?

- Nadam se da hoće, ja bih voleo. Osećam da će da nagrnu kad čuju pesmu.

Misliš li da te ribe vijaju zato što si Brenin i Bobin sin?

- Ne opterećujem se time da li se sviđam ljudima, devojkama ili bilo kome zato što sam sin Slobodana Živojinovića i Lepe Brene, ili zato što imam neke kvalitete vredne respekta. Te stvari, na kraju, dođu na svetlost. Ako se neko druži s tobom iz koristi, samo je pitanje vremena kad će se to pokazati. U tom slučaju, ja se samo okrenem i nastavim dalje, mislim da su to stvari koje se svakome dešavaju.

Da li bi jednog dana mogao da dostigneš mamu?

- Ne opterećujem se time da li ću napraviti velike rezultate, a kamoli da li ću biti kao ona. Najbitnije mi je to što volim da pevam, volim da smišljam nove ideje kako da sklopimo repertoar, koje ćemo nove pokrete da ubacimo, kako ćemo preneti tu energiju na druge ljude i, naravno, da izaberemo dobru pesmu.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.