SUPRUG JU JE ZLOSTAVLJAO, ALI JE PODIGLA DVE PRELEPE ĆERKE: Naslednice Maje Marijane su lepe do bola! (FOTO)
Foto: Facebook

anđela i milica su izrasle u prelepe devojke

SUPRUG JU JE ZLOSTAVLJAO, ALI JE PODIGLA DVE PRELEPE ĆERKE: Naslednice Maje Marijane su lepe do bola! (FOTO)

Pevačica Maja Marijana ima dve ćerke - Anđelu i Milicu

Objavljeno:

Pevačica Maja Marijana devedesetih godina bila je jedna od najlepših srpskih pevačica. Iako u medijima nije aktivna kao u jeku popularnosti, za nju se maltene godinama ništa nije promenilo.

Maja Marijana ima 44 godina i iz braka sa suprugom Mladenom Šmakićem ima ćerku Milicu, dok joj je Anđela naslednica iz prethodnog braka.

Milica je sada završila osnovno obrazovanje, a ponosna majka nije sakrila sreću zbog svoje maturantkinje. Iako je Marijana deo javnog života, njene naslednice su živele povučenim životom kao i ostala deca.

Na maturskoj večeri, bez preterane pompe Milica je se pojavila u crnoj haljini i sandalama, ali nije od ove posebne večeri pravila preterano bitan javni događaj, već joj je bilo bitno da se provede sa svojim drugarima iz klupe sa kojim se družila osam godina.

Ovo je ujedno bila i prilika da se nakon burnog perioda koji je bio iza njih pre nekoliko godina, porodica ponovo okupi.

Naime, Marijana i njen suprug Mladen sada su u dobrim odnosima nakon što ga je pre 3 godine optužila za fizičko zlostavljanje.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.