PSIHOPATA NA SLOBODI! Prijovićki zbog Filipa nepoznata DEVOJKA uništila auto od 60.000 evra
Foto: Printscreen

napada je i teroriše

PSIHOPATA NA SLOBODI! Prijovićki zbog Filipa nepoznata DEVOJKA uništila auto od 60.000 evra

Devojka koja je zaljubljena u Filipa Živojinovića napravila je veliku materijalnu štetu na automobilu njegove devojke

Objavljeno:

Nepoznata devojka već mesecima uznemirava Aleksandru Prijović, a stvari su otišle predaleko kad je uništila auto vredan 60.000 evra. Naime, devojka koja je zaljubljena u Filipa Živojinovića rešila je da zagorča život pevačici i mesecima ju je uznemiravala.

- Aleksandri je auto skroz izgreban. Ludača je "audi" od 60.000 evra potpuno izgrebala ključevima, slomila joj je retrovizor i probušila gume. Na kraju joj je ostavila čak i preteću poruku na šoferšajbni, u kojoj je pisalo: "Lepo sam ti rekla da ostaviš Filipa" - rekla je Aleksandrina drugarica koja je objasnila i da je Prijovićka promenila broj telefona baš zbog te devojke.

foto: Printscreen

Kako tvrdi ovaj izvor, Filip je pokušavao da urazumi ovu devojku, a kad je uništila automobil, pozvao je i zapretio joj policijom:

- Filip je poludeo kada je video koliko se Aleksandra potresla zbog kola. Pozvao je tu ludaču i zapretio joj da će je prijaviti policiji. Bio je jako besan i mnogo je vikao, tako da se svi nadamo da se uplašila i da će ih sada ostaviti na miru. Ako se to ne dogodi, moraće da traže zaštitu policije - završava sagovornica za Informer.

foto: Dragan Kadić

Tačno je da sam imala problem sa nekom devojkom i da me je mesecima maltretirala. Ne znam ko je ona, niti šta želi od mene. Nadam se da će prestati da me zove i proganja - potvrdila je Aleksandra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.