EVO ZAŠTO JE VENDI BILA KRALJICA ŠUNDA I SKANDALA! Bila sam kidnapovana, od mene su napravili slugu i javnu BUDALU!
Foto: Dragan Kadić

šokantan intervju

EVO ZAŠTO JE VENDI BILA KRALJICA ŠUNDA I SKANDALA! Bila sam kidnapovana, od mene su napravili slugu i javnu BUDALU!

U javnosti se prvi put pojavila 1992. godine u emisiji Milovana Ilića Minimaksa kao pobednica izbora "Mis dekoltea" i od tada ne prestaje da šokira javnost

Objavljeno:

"Ovo sam druga ja, posve nova. Na staru Vendi zaboravite. Sve što sam bila i sve po čemu me znaju, to nisam bila. Drugi su upravljali sa mnom magijom. Da, crnom, najcrnjom magijom što postoji", započinje Vendi svoju ispšovest. Veliki broj ljudi ne veruje u magiju, a vi kao javna ličnost tvrdite da ste imali blizak odnos s njom? "Ne blizak, nego preblizak. Pratila me još iz detinjstva. Radi se o energetskoj veštici, jednoj ženi čije ime neću da pominjem. Ona me doslovno kidnapovala iz lifta i odvela u svoj stan da preobraća. Potom se upoznala sa mojim roditeljima, redovno nas posećivala. Glumila nam je prijatelja. Živela je u istoj zgradi kao mi. Infiltrirala se u naš svet, i svojom demagogijom i čarolijama od mene napravila svog slugu, a javnu budalu".

foto: Damir Dervišagić

"Vodila me po raznim mestima, svojim vikendicama, koristila me svo vreme kao medij za svoje pročišćavanje. Zbog nje su mnogi nastradali. Posebno deca koja su se družila sa mnom. Čudne su se stvari dešavale, saobraćajne i druge nesreće, galopirajuće leukemije i druge teške bolesti. Jedni su stradali, a ona se kao feniks iz pepela dizala nakon svake nesreće jača, mlađa i lepša".

Gde je danas ta žena? "Ona je još živa, a njena ćerka je urednica jednog od popularnih novina. Njoj odgovara medij te koncepcije. Ona je obavila inicijaciju u veštičarstvo. To je sekta u kojoj se pripadnici sinergišu i astralno napadaju ljude. Pa pogledajte oko vas koliko ima živih mrtvaca, koji hodaju, lutaju bez cilja, ne znaju ni kuda. Ne znaju ko su ni šta su. Takva sam ja bila, dugo vremena".

foto: Dragan Kadić

Ali više ne? Kako vam je pošlo za rukom da se rešite tih nevolja? "Mene je sam Bog spasio. Bila sam dugo, predugo šibana svim njenim zlodelima Isisavala je iz mene energiju, život. I onda, spoznam ja veru. Tako sam ja polagano dolazila do spoznaje, a što sam više verovala Bogu i njemu bila okrenuta, više me "ona" napuštala. Postajala je nemoćna, slabila je moć pomoću koje me od detinjstva držala na uzici kao pseto".

U tom periodu, šta je najgore ili najčudnije što vam se desilo? "Teško je iz mraka izdvojiti najmračniju stvar. Sve vam je crno. Recimo, vrata su mi se sama otvarala, porodica mi je obolevala, kao i ja. Niz misterioznih oboljenja, a doktori tvrde da smo svi izvrsnog zdravlja. Jednom prilikom, bila sam na putu, i kad sam se vratila, na istočnom zidu moje kuće, gde se nalazi mnoštvo ikona i gde se inače molim, nešto je pištalo. Uzela sam Akatist i počela da čitam molitve. Ja čitam, ono stane. Ja stanem, ono cvrči". "Uglavnom, na kraju je iz blata nekog izašla leptirica. To su bili zadnji pokušaji te veštice da me vrati na svoj put". "Inače, čitava karijera mi je bila ugruvana. Ona se bavila i mojom trudnoćom. Jedva sam ostala trudna i trudnoću sam iznela tako što sam pobegla u Švajcarsku. Ona je imala saučesnike koji su imali zadatak da me "obnavljaju" mrtvačkom vodom. Karijera mi je urušavana, pod konstantnom sam spregom bila ali, sve se vraća u životu. Ona je sad maltene na izdisaju, porodica joj je razrušena, kćerka joj se nije udala, nema dece".

(Espreso.co.rs/Aura.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.