BOTOKS, FOTOŠOP ILI NEŠTO SASVIM TREĆE? Koža, usne, nos, obrve - šta to nije u redu sa Gocinim licem? (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

čudno je...

BOTOKS, FOTOŠOP ILI NEŠTO SASVIM TREĆE? Koža, usne, nos, obrve - šta to nije u redu sa Gocinim licem? (FOTO)

Pevačica je objavila fotografiju svog lica i momentalno izazvala buru komentara na račun svog izgleda

Objavljeno:

Goca Tržan je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, a iznad nje napisala da je sve što poseduje na licu njeno.

"Trepavice moje, obrve moje, jagodice moje, kosa moja, ukratko sve je moje", napisala je Goca i time izazvala bes svojih pratilaca!

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

Optužili su pevačicu da je na fotografiji koristila fotošop, pa je nastala čitava pometnja.

"Obrve su urađene", "Usta?", "Korigovan nos?", samo su neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu, a Goca je svim hejterima poslala moćnu poruku.

"Meni je uvek najgenijalnije što komentare na temu botoksa, silikona, čega god ostavljaju prelepotice kojima su zaključani profili. I sve se jako razumeju u tematiku jer nisu nikad ništa radile. Volim vas devojke, vas i vašu žensku malicioznost, ali ne zaboravite jedno "i biće bore od ljubomore, a takve su joj bore najgore..." Mali savet svima, probajte da u drugim ljudima prvo primećujete lepe stvari, to će vas oplemeniti i biće vam život mnogo lepši. Jer realno,svaki vaš komentar više govori o vama nego o osobi koju komentarišete. Mene ne možete ni uvrediti ni povrediti, ne radi se o meni, dajem vam prijateljski savet kako da probudite lepotu i u sebi", napisala je Goca i, čini se, jednom za svagda zapušila usta svim svojim hejterima.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.