OTKRIVENI SVI DETALJI VEZE NATAŠE I LUKE! Upoznali su se pre 6 godina, bila je to LJUBAV na PRVI POGLED
Foto: Dragana Udovičić

Varala Ljubu?

OTKRIVENI SVI DETALJI VEZE NATAŠE I LUKE! Upoznali su se pre 6 godina, bila je to LJUBAV na PRVI POGLED

Pevačica Nataša Bekvalac je, kada se tek upoznala sa njim, za sadašnjeg dečka mislila da je gej

Objavljeno:

Život pop pevačice Nataše Bekvalac kao da je pisao najbolji holivudski scenarista. Od ljubavi do mržnje, od prevare do razvoda, pa sve ukrug po nekoliko puta.

Za razliku od većine svojih koleginica, ona ne govori preterano o životnim situacijama, ali zato kada reši da svoju intimu podeli sa medijima, ona tada ispriča sve. Bez zadrške.

foto: Printscreen

Gostujući u emisiji „Amidži šou”, pevačica je prvi put ispričala kako se upoznala sa sadašnjim dečkom i potvrdila pisanje domaćih medija da je u tom periodu Luka bio pred venčanjem sa devojkom koja mu je kasnije rodila sina.

- Dogodila mi se ljubav. Moja odluka je da uvek budem iskrena i otvorena. Upoznala sam ga pre šest godina u Španiji, i to na jedan veoma smešan način. Bili smo na jednoj super plaži i ja sam ga odmah videla, pošto je specifičnog izgleda. Kako sam bila sa sestrom, počela sam da ga ogovaram. U jednom trenutku sam kao slučajno prošla pored njegovog stola i čula sam da razgovaraju na španskom jeziku. Vratila sam se kod Kristine, tu smo malo popili, pa sam se ja opustila. Kada smo krenuli sa plaže, Luka je sa svojim društvom išao ispred nas. Kako sam mislila da me ništa ne razumeju, ja sam dobacivala razne stvari. Znaš već kad se devojke opuste, pa pričaju šta bi sve radile - otkrila je Nataša, a onda ispričala da joj se dogodila filmska scena.

foto: Printscreen

- U jednom trenutku sam videla da on kreće unazad i da se okreće ka meni i kaže: „To nije nikakav problem.“ Počeli smo da se družimo i ništa više od toga nije bilo jer mi je rekao da se ženi i posle toga se više nismo videli. Ali, eto, ne lezi vraže. Nekoliko godina kasnije moje sestre su pokrenule modnu marku i rekle mi kako bi volele da se njihov brend pojavi u jednom beogradskom „koncept-storu“, ali da je tamo jedan veoma težak čovek za saradnju i da bi volele da ja odem na sastanak. Mislila sam da je u pitanju neki gej, jer je bilo logično pošto se gej ljudi razumeju u modu - sa osmehom je rekla Nataša i objasnila kako su dalje tekle stvari.

- Ne da to nije bio gej, nego je to bio moj Luka sa Ibice. Malo smo popričali i meni se desila hemija i shvatila sam da meni baš nije dobro - rekla je Nataša.

foto: Printscreen

Ona je, kako kaže, svesna da možda deluje kao sanjalica sa 37 godina, ali da ne može drugačije da funkcioniše.

- Kada i ako izgubim veru u ljubav, mislim da ću tada prestati da dišem - dodala je Nataša, a onda i priznala da bi se udala za Luku, ali i da su se videli nekoliko nedelja pre njenog razvoda.

- Videli smo se pre, a otpočeli vezu odmah nakon njega - pojasnila je Nataša.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.