JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ O VELIKOM GUBITKU: Prvi dečko mi je umro od srca!
Foto: Vladimir Sporčić

EMOTIVNA ISPOVEST

JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ O VELIKOM GUBITKU: Prvi dečko mi je umro od srca!

Imao je tek 30 godina, a ja 21. Tada sam iskusila patnju, kao i kad mi je umro otac. U mom životu je svega bilo previše, kaže Bačić Alimpić

Objavljeno:

Jelena Bačić Alimpić je u životu, osim lepih situacija, imala i dve velike tragedije. Smrt oca i prve ljubavi ostavila je duboke ožiljke na njenoj duši.

Možda, kaže, baš zbog toga najdublje i najiskrenije emocije iskazuje u svojim romanima. O preranom odlasku muškarca koga je prvo volela pisala je u knjizi „Ringišpil“. I u poslednjem romanu, „Nigde nema te“, živopisno je dočarala osećanja u tim teškim trenucima.

POROČAN ŽIVOT KREATORA KOME SU NAŠLI DROGU ZA SILOVANJE! Kuma Karleuša neće da čuje za njega, smestio otkaz voditeljki, a sad ga je zadesilo i ovo...

- Iskusila sam patnju, kako bih drugačije mogla da pišem. Zbog gubitka vrlo bliske i drage osobe, a to je moj otac, ali i u ranoj mladosti izgubljene prve ljubavi, na najtragičniji način naučila sam šta su bol i patnja - kaže za Kurir Jelena, koja je imala samo 21 godinu kada se oprostila od dečka, koga je iznenada izdalo srce.

foto: Vladimir Sporčić

- Umrla mi je prva ljubav. Puklo mu je srce. Bio je jako mlad, imao je tek 30 godina. U knjizi „Ringišpil“ postoji scena koja opisuje taj trenutak u mom životu. To delo je moj prvenac, pa su se otvarali svi lagumi mog sećanja dok sam ga pisala, između ostalog i sećanje na njega - priča Jelena, koja nije želela da otkrije ime rano preminulog dečka, kako članovima njegove porodice ne bi ponovo probudila bolna sećanja.

Nekadašnja voditeljka, a sada književnica, dodaje da je u njenom životu bilo i mnogo radosti.

- Bilo je svačega u mom životu. Prva rečenica u mom romanu „Ringišpil“ glasi „Svega je u njenom životu bilo previše“, a ja mislim da je i u mom - kaže Jelena.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.