FINALE "ZVEZDE GRANDA": Sandra Rešić pesmom pokojnog Nina rasplakala pola studija! (FOTO)
Foto: Printskrin

Takmičenje

FINALE "ZVEZDE GRANDA": Sandra Rešić pesmom pokojnog Nina rasplakala pola studija! (FOTO)

Nakon 9 meseci žestoke borbe, 13 najboljih kandidata se večeras bori za pobedu u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu - "Zvezde Granda"

Objavljeno: 22:50h

Njihove nastupe ocenjivaće stručni žiri koji čine Jelena Karleuša, Aca Lukas, Ana Bekuta, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović, zajedno sa još 39 kolega koji su bili Tajanstvene ličnosti, kao i publika kraj malih ekrana.

NIŠTA OD POMIRENJA! Aca Lukas podneo zahtev za razvod braka!

Ove godine se bira 2 pobednika, i oba dobijaju po automobil, pobedničke statue i po dve pesme za početak njihove muzičke karijere.

13 veličanstvenih su: Adnan Nezirov, Jovana Vasić, Denis Kadrić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Nina Jovanović, Riste Risteski, Sanja Vasiljević, Damir Džakić, Marijana Čelar, Mirza Delić, Dragica Zlatić i Aleksa Perović.

foto: PRINTSCREEN

Tok takmičenja:

20:35 Jelena Karleuša i Aca Lukas izveli duetsku pesmu "Bankina", kojom su pomerili granice što se tiče scenskih nastupa u Srbiji.

foto: PRINSCREEN

22:24 Poslednji je nastupio Aleksa Perović. Za sporiju pesmu odabrao je "Lipa moja" Olivera Dragojevića, a za bržu "Ludak kao ja" od Željka Joksimovića.

foto: PRINSCREEN

22:19 Dragica Zletić je nastupila 12. po redu. Pesma "Gde ljubav putuje" Tanje Savić je bio njen sporiji deo. Novim Severininim hitom "Mrtav bez mene" razdrmala je prisutne.

foto: PRINSCREEN

22:13 Mirza Delić je odabrao kraljeve narodne muzike - Sinana Sakića i pesmu "Oče moj" i Đanija "Sam sam", za samo finale!

foto: PRINTSCREEN

22:08 Marijana Čelar je nastupila sa Zdravkovim večnim hitom "Prava stvar" i Sekinom "Ti i ja smo par".

foto: PRINTSCREEN

22:04 Damir Džakić je nastupio pod rednim brojem 9, pesmama "Tako lako" Dženana Lončarevića i "Samo je duša ostala".

foto: prentscraeen

22:00 Sanja Vasiljević je pesmu Parnog valjka "Dođi" odabrala za samo finale, a publiku je razdrmala pesmom Done Ares "A to mi nije trebalo".

foto: prentscreen

21:55 Riste Risteski je za prvu numeru odabrao "U ljubav vere nemam" Olivera Dragojevića i Džibonija, a za bržu "Pratim te", Tošeta Proeskog.

foto: prentscreen

21:49 Nina Jovanović odabrala je hit Svetlane Ražnatović "Ja ću prva" uz koji je imala i scenski nastup sa manekenom. Brža pesma je Stojina "Potopiću ovaj splav".

foto: Printscreen

21:44 Armin Dedić je odabrao žensku pesmu "Deo prošlosti" Marije Šerifović" i "Zaboravi" kao bržu varijantu Tropiko benda.

foto: Printscreen

21:39 Sandra Rešić je za prvu numeru odabrala pesmu pokojnog oca "Donesi divlje mirise", a za bržu - Vanu i "Kao da me nema".

foto: Printskrin

21:34 Denis Kadrić je odabrao Mileta Kitića i "Plavu Ciganku" i "Kraljica budi" Sinana Sakića, koja je podigla publiku u studiju na noge.

foto: Printskrin

21:25 Prvi je nastupio Adnana Nezirov, sa pesmama "Nije taj čovek za tebe" i "Korak do sna".

foto: PRINTSCREEN

21:30 Jovana Vasić je nastupila pod rednim brojem 2. Prva pesma koju je izabrala za finale je "Jesam te pustila" od Aleksandre Radović. Druga, brža pesma je "Plamen od ljubavi", grupe Colonija.

foto: PRINTSCREEN

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.