PLAVUŠA KOJA JE BILA UDATA ZA ZVEZDINOG FUDBALERA: Voditeljku sa N1 svi znamo, ali njena sestra je tek nestvarno lepa! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

sestra minje miletić je bomba!

PLAVUŠA KOJA JE BILA UDATA ZA ZVEZDINOG FUDBALERA: Voditeljku sa N1 svi znamo, ali njena sestra je tek nestvarno lepa! (FOTO)

Urednica i voditeljka Televizije N1 Minja Miletić važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, ali malo ko zna njenu mlađu setru Aleksandru koja je neviđena lepotica

Objavljeno:

Minju Miletić gledamo svakog radnog dana od 8 do 10h na kanalu N1 u emisiji "Novi dan". Ono što je zanimljivo jeste da voditeljka ima krajnje neobičnu biografiju - završila je Medicinski fakultet u Beogradu i poseduje zvanje lekara opšte prakse.

Minja važi za jedno od najlepših i najharizmatičnijih lica koje gledamo na tv ekranima, a njena sestra Aleksandra, za koju malo ko zna, izuzetno liči na nju.

Aleksandra je završila sociološke studije na Filozofskom fakultetu, a trenutno radi kao direktor internet portala Srbija Danas.

Aleksandra je dugo godina bila u vezi sa igračem FK Crvena zvezda Novakom Martinovićem, sa kojim je dobila ćerkicu Unu, ali je taj brak ubrzo okončan nakon Uninog rođenja.

Minja i Aleksandra su izuzetno bliske, a neretko se zajedno pojavljuju i na društvenim događajima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.