SVADBA TEA I JELISAVETE JE NIŠTA NASPRAM OVOG! Bali Beg se ženi neviđenom lepoticom, NE ZNA SE DA LI JE LEPŠA ILI ZGODNIJA? (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram/burakozcivit

sprema se ludilo

SVADBA TEA I JELISAVETE JE NIŠTA NASPRAM OVOG! Bali Beg se ženi neviđenom lepoticom, NE ZNA SE DA LI JE LEPŠA ILI ZGODNIJA? (FOTO)

Par sve detalje venčanja želi da sakrije od javnosti, ali su turski mediji otkrili neke pojedinosti

Objavljeno: 11:34h

Iako su ga turski mediji već nekoliko puta "oženili" dugogodišnjom partnerkom, čini se da je popularni Bali Beg konačno rešio da stane na ludi kamen.

Kako pišu turski mediji, Burak Ozdživit je spreman da kaže sudbonosno "da" dugogodišnjoj verenici i koleginici Fahrije Evdžen, a u prilog toj tvrdnji navode da je slavni par odredio i datum venčanja.

Posle višegodišnjeg zabavljanja, junaci melodrame "Dnevnik ljubavi" jedno drugom zakleće se na večnu ljubav 29. juna, u raskošnoj vili "Sait Halim-paša Jalisi", rezidenciji njihovog zajedničkog prijatelja, a koja se nalazi u nejlepšem delu Istanbula, sa pogledom na Bosfor.

foto: Printscreen/Instagram/burakozcivit

Iako par sve detalje venčanja želi da sakrije od javnosti, turski mediji su ipak otkrili neke pojedinosti.

A post shared by Fahriye Evcen (@evcenf) on

Tako su nedavno objavili priču da je zaljubljenim glumcima jedan bogati šeik predlagao spektakularnu ceremoniju koju bi im organizovao u Dubaiju, gde takođe uživaju veliku popularnost, ali Burak i Fahrije zahvalili su na velikodušnoj ponudi jer su se odlučili za intimnu proslavu u društvu porodice i prijatelja.

A post shared by Fahriye Evcen (@evcenf) on

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.