NEĆE NI DA ČUJU ZA KARLEUŠU: JK hoće da se pomiri sa njima, slala prijatelja da ih MOLI ZA USLUGU, ali one su je sve odmah odbile! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Dado Đilas

ispalile je najstrašnije

NEĆE NI DA ČUJU ZA KARLEUŠU: JK hoće da se pomiri sa njima, slala prijatelja da ih MOLI ZA USLUGU, ali one su je sve odmah odbile! (FOTO)

Jelena je zamolila svog najboljeg prijatelja da proba da dođe do Seke, Dare i Goge

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša imala je zamisao da se u novom spotu pomiri sa suparnicama, pa je pozvala Seku Aleksić, Daru Bubamaru i Gogu Sekulić, ali one na to nisu pristale.

Pevačica Jelena Karleuša poslednju pesmu snimila je 2013. i od tada redovno najavljuje nove singlove, koje nikako da objavi. Ipak, sada je dala obećanje publici da će u finalu "Zvezda Granda" predstaviti dva dueta - jedan sa Acom Lukasom i jedan sa Azisom.

foto: Printscreen Instagram

Predstavljanje pesama će se možda i dogoditi, ali je pitanje da li će Jelena objaviti spotove za te numere. Jelena je imala ideju da za pesmu koju peva sa Azisom snimi spot u kom će se pomiriti sa svojim suparnicama, ali je odmah naišla na problem.

- Jelena je dugo razmišljala kakav spot bi izazvao veliko komentarisanje u javnosti. Palo joj je na pamet da pozove Daru Bubamaru, Gogu Sekulić i Seku Aleksić, sa kojim godinama unazad nije u dobrim odnosima, i da se njih tri pojave u spotu. Ideja je bila da se u spotu pomire, što bi svakako izazvao šok u javnosti. Međutim, nije sve bilo onako kako je Jelena očekivala - kaže izvor koji je upućen u celu priču i dodaje da nije Jelena lično zvala koleginice.

Kada je odlučila da će raditi takav spot, Jelena je zamolila svog najboljeg prijatelja da proba da dođe do Seke, Dare i Goge.

foto: Printscreen

On je preko svojih poznanika pitao pevačice da li su za to da se pojave kod Karleušu u spotu, a one su ostale šokirane samim pitanje. Sve tri su striktno odbile saradnju sa Jelenom, kao i pomirenje. Karleuša sada na sve načine pokušava da sakrije da ih je zvala i sigurno će ovu priču predstaviti kao neistinitu - dodaje dobro obavešten izvor.

foto: Printscreen / Instagram / karleusastar

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.