Otkriveni SVI DETALJI Teove i Jelisavetine svadbe! Ne verujemo na šta su sve DALI PARE i koliko je sve KOŠTALO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ovo nije normalno!

Otkriveni SVI DETALJI Teove i Jelisavetine svadbe! Ne verujemo na šta su sve DALI PARE i koliko je sve KOŠTALO! (FOTO)

U ponudi je bilo francuske, italijanske, azijske, ali i domaće kuhinje. Od tune, plodova mora, gambora, hobotnica, lososa, lignji na nekoliko načina, piletine, ćuretine, bifteka, pa sve do sarmica od zelja, roštilja, jela ispod sača...

Objavljeno: 10:06h

Glamurozno venčanje Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin koštalo je pravo bogatstvo. Košarkaš i glumica samo za vino dali su oko 10.000 evra, saznaje "Kurir"!

Popularni par, koji je rešio da svoju ljubav kruniše brakom posle samo četiri meseca veze, želeo je da njihovo venčanje svima ostane u pamćenju, pa nisu štedeli.

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina) on

Miloš i Jelisaveta su za svoj veliki dan su unajmili oko sto pripadnika obezbeđenja kako bi sprečili da bilo koji detalj sa ceremonije osvane u medijima. Osim što su bili ispred restorana i Miloševe kuće i unutra, čuvari su bili raspoređeni i u šumi koja se prostire oko restorana. I pored toga što ih je bilo toliko nisu uspeli da spreče medije da odrade svoj posao. Otkriveno je da je obezbeđenje koštalo 5.000 evra.

Što se tiče dekoracije, Miloš i Jelisaveta su za 320 zvanica iznajmili čuvene "tifani" stolice, koje su plaćali šest evra po komadu. Za taj luksuz su izdvojili nešto manje od 2.000 evra.

Ni jelovnik za ovu ceremoniju nije bio ništa skromniji. Preko 50 glavnih jela, tradicionalne vrste sireva, ulja, tartufi, plodovi mora, domaća i inostrana kuhinja našli su se u nedelju pred svatovima u restoranu na Topčideru. Na hranu je potrošeno 20.000 evra.

Hvala za odlicnu hranu! Glavni kuvar je objasnio.

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

- U ponudi je bilo francuske, italijanske, azijske, ali i domaće kuhinje. Od tune, plodova mora, gambora, hobotnica, lososa, lignji na nekoliko načina, piletine, ćuretine, bifteka, pa sve do sarmica od zelja, roštilja, jela ispod sača. Razne čorbice su se našle na meniju, ali i potaži. Stvarno za svakoga po nešto. Ono što je sve iznenadilo bio je specijalan odeljak u kom je bilo teletine na deset načina! Bilo je i 20 vrsta salata, a od lubenica je napravljen karving sa urezanim imenima mladenaca. Glavni kuvar je bio Gile koji radi u restoranu, dok je popularni Stambol Geštamov došao po želji mladenaca i začinio specijalitete - otkrio je izvor koji je bio na venčanju i dodao:

- U ponudi su bila razna vina, od domaćih, ali najboljih, preko italijanskih, do najskupljih francuskih. Desert je naročito oduševio. Mladenačka torta je po izgledu jednostavna, nije imala fondan, bila je rustična i preukusna.

Teo i Jelisaveta su se pobrinuli da njihove zvanice uživaju i u dobroj muzici. Njih dvoje su za svadbno veselje angažovali Leksington bend, čiji nastup košta 7.000 evra. Bane Mojićević tezge naplaćuje oko 3.500 evra. Na svadbi je zapevala i klupska pevačica Nađa Golubović, koja je uzela oko 1.500 evra. Svi pevači zaradili su mnogo više, jer su svatovi davali pozamašan bakšiš. Mikrofona se latila i Aleksandra Prijović, koja je bila zvanica.

Kad se sve sabere, glamurozna svadba Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin koštala je oko 70.000 evra.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.