U NOVIM PESMAMA OTIŠLA JE JOŠ DALJE! Ovo su najkontroverzniji stihovi Jelene Karleuše! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

seks, mučenje, poroci

U NOVIM PESMAMA OTIŠLA JE JOŠ DALJE! Ovo su najkontroverzniji stihovi Jelene Karleuše! (FOTO)

Jelena Karleuša je poznata, između ostalog, po kontroverznim stihovima koji uvek vešto balansiraju na granici provokacije i često izazivaju padanje vilice slušalaca kada ih prvi put čuju.

Objavljeno:

Dok je radila na pesmama za novi album, Jelena je izjavila da je njena stalna saradnica Marina Tucaković napisala takve tekstove da je čak i ona morala da je smiruje i da ublažava ono napisano.

Šta nas to očekuje saznaćemo za dva dana, kada su najavljene premijere dve nove pesme Ostavljam te i Bankina, a do tada se podsetimo stihova plavokose dive koji su izazvali najviše kontroverzi na poslednjem albumu, koji je izdat pre 5 godina. Može li dalje od ovoga?

foto: Printscreen/Instagram/ karleusastar

- Zube imam da te grizem / Nokte da ogrebem, da ti pustim krv/ I reči najlepše na svetu / da osetiš se mali kao crv. / Ne vredi, sve ti je od srca veće / Bar pucaj u ljubav, u mene / kad već bežiš sa mesta nesreće.

- A gde ste sad vi? / Mega riba, mega zvezda, mega nivo / I svima vam je mega, mega krivo / A meni baš se j*be za sve živo / Napišite to!

foto: Printscreen Instagram

- Ne patim ja kao običan svet / Noćas pre kraja sve biće završeno / U glavi mrak, mojih prstiju pet / Jedan zločin savršen… i sve ti je oprošteno! / Neka Bog zažmuri / Jedno đubre manje!

- Tu devicama nije do čednosti / Tu Ruskinjama nije do Putina / Tu se pije Kristal sa butina / Samo za one iznad 12 godina / Ajmo nos uz nos / Žene sa ženama / Muškarci sa muškarcima / K*rve s k*rvama / Klinke sa matorcima / Sodoma / Gomora /

foto: Instagram/karleusastar

- Fantazija celog kraja bila je mala ta / Jednu noć na pogrešnog je ona naletela / Otad je puna fobija i ide kod psihologa / Al uzalud, nije se izlečila / Samo napred, biću tvoja kazna / Da uništim ti život više volim od orgazma / Muškarac koji mrzi žene posle mene postaćeš ti / Iščupaću ti srce, da nećeš to ni osetiti

foto: Print Screen Youtube

- Hajde da mešamo mirise / Hajde da mešamo ukuse / Koktel od krvi i požude kad ljubav oboje otruje / Tačno je ponoć i igra počinje / Mi gledamo se kao životinje / Pravo krzno preko golotinje / Tu meso meso uvek prepoznaje / Tačno je ponoć, vatra u venama / I ništa ljudsko za tebe nemam ja / Mlada, divlja i najopasnija kad sam u srce duboko ranjena

- Kad se ja spustim na kolena / Ne laži da ti se ne dopada / Ti si isto đubre kao ja / Noćas se prvi put neću prekstiti / Alahu Amin / Tu na oltaru neka me spale / I moj pepeo prospu svud po telu tvom

Na meni samo so / A ta so tebi slatka je…

(Espreso.co.rs/ Izvor: tracara.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.