ANASTASIJA ODLAZI IZ CECINE KUĆE?! I tetka Lidija i deca se sele, mama ostaje sama! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

uskoro pakuje kofere

ANASTASIJA ODLAZI IZ CECINE KUĆE?! I tetka Lidija i deca se sele, mama ostaje sama! (FOTO)

Anastasija je potpuno iskreno odgovarala na sva pitanja i otkrila svoje planove za budućnost

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović je od svoje mame Svetlane Ražnatović nasledila lepotu, ali i talenat za pevanje, a uskoro planira da se ozbiljno baci u muzičke vode. A sa tim životom idu i nove obaveze i odgovornosti, kojih je Anastasija i te kako svesna.

Na pitanje da li je razmišljala da se osamostali i odseli, rekla je da to planira u budućnosti.

- Naravno, mislim da je svaki profesionalac neko ko bi totalno život posvetio poslu, pa tako i ja. Planiram da kad počnem da se bavim pevanjem to bude potpuno profesionalno i stvarno sve vrhunski - kaže Anastasija.

Anastasija ipak još ne pakuje kofere jer će njena mama uskoro ostati sama u porodičnom domu.

- S obzirom na to da se tetka i deca sele, pa mama ostaje sama, ostaću uz nju. Lidija nam je bila kao druga mama, biće blizu i stalno ćemo se viđati, tako da je to potpuno podnošljivo - otkrila je Anastasija.

Ona često na društvene mreže kači snimke na kojima peva i na slavljima voli da se lati mikrofona i da zapeva velike hitove koji su njenu mamu proslavili.

A da iver ne pada daleko od klade, govori i činjenica da njeno pevanje oduševljava sve koji su imali priliku da ga čuju. Ona je trenutno u potrazi za hitom koji će biti njen prvenac.

- Trenutno sam više fokusirana da nađem tu pesmu i da je snimim - kaže Anastasija, koja planira i duete.

- Još nisam razmišljala o tome, ali ako sve bude išlo kako bi trebalo, biće dueta sa pevačima i pevačicama - ističe Anastasija Ražnatović.

Iako će se jednog dana osamostaliti, Anastasija još ne zna da kuva, mada kaže da za sve ima vremena.

- Ne znam da kuvam, bukvalno ne znam ništa da skuvam i to mi je minus. Naravno, šalim se kad kažem minus, postoji vreme za sve, a trenutno je vrhunac mojih kulinarskih sposobnosti da napravim jaje na oko i viršle - iskrena je Cecina naslednica.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.