NIJE JOJ BILO SVEJEDNO: Maju muvao sin Slobe Miloševića, a ona SE ZALEDELILA! Da li je rekla DA sinu tada najmoćnijeg čoveka u zemlji?
Foto: Dado Đilas

svi je žele

NIJE JOJ BILO SVEJEDNO: Maju muvao sin Slobe Miloševića, a ona SE ZALEDELILA! Da li je rekla DA sinu tada najmoćnijeg čoveka u zemlji?

Nikolićevu svojevremeno proganjao sin nekadašnjeg predsednika Jugoslavije, a evo da li je htela da bude sa njim

Objavljeno:

Maja Nikolić nije želela da bude snajka Slobodana Miloševića. Nju je devedesetih godina muvao sin pokojnog predsednika Jugoslavije Marko, ali ona nije pala na njegovo udvaranje.

S Majom, koja je tih godina bila u jeku popularnosti, želeli su da budu mnogi muškarci, pa i Marko. Iako se trudio da je osvoji, ona mu je rekla „ne“. On je nije zanimao kao muškarac, a i bilo joj je nebitno što je sin tada najmoćnijeg čoveka u državi. Ova priča je donedavno bila tajna, ali ju je otkrio Ivan Gavrilović u jednoj emisiji.

Mi smo ga pozvali kako bismo saznali više detalja o odnosu između Maje i Marka, jer ko bi u to bio upućeniji od njega, koji se zabavljao s Marijom Milošević.

RUŽNO ILI LEPO SEĆANJE? Ceca progovorila o svom prvom seksualnom iskustvu i otkrila kad je izgubila nevinost! (FOTO)

- Iskreno, o tome da je Maja oduvala Marka znam samo iz priča. Kružilo je po gradu da ju je baš smarao, ali ne mogu da tvrdim da je to sto posto tačno. Pošto sam stalno izlazio i radio, dosta stvari sam video svojim očima, ali ovo nisam. Ali sam siguran u to da je Maja bila i ostala faca i da je odbijala razne momke, nikad nije bila sa svakim ko je nešto hteo s njom. Eto, ona je oduvala Marka, a ja sam na silu morao da budem s njegovom sestrom Marijom - kaže Gavrilović za Kurir Stars.

foto: Printscreen/Youtube/Pinkove Zvezde

Pozvali smo Maju za komentar, ali ona nije želela da priča na tu temu.

- Gde ste našli to da me pitate? To je stara priča, koga zanima šta je bilo pre više od 20 godina. Neću da pričam o tome. Ja sam odbijala mnoge muškarce, ne samo Marka. Zašto bih bila s nekim ako me ne zanima i nije mi bitan? - rekla je pevačica.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.