DA LI JE PODRŽAVA? Vučiću je poželela lavlje srce, ali šta Ceca misli o tome da premijer bude Ani Brnabić? (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP, Damir Dervišagić

iznela svoje mišljenje

DA LI JE PODRŽAVA? Vučiću je poželela lavlje srce, ali šta Ceca misli o tome da premijer bude Ani Brnabić? (FOTO) (VIDEO)

Najveća balkanska zvezda je u emisiji ''Amidži šou'' otkrila svoje mišljenje o budućoj premijerki

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića ''Amidži šou'', gde se pojavila sa ćerkom Anastasijom, a tom prilikom govorila je o različitim temama.

foto: Printscreen

U jednom trenutku, voditelj i najveća balkanska zvezda dotakli su se i politike, a Ceca je tom prilikom otkrila i svoje mišljenje o budućoj premijerki Ani Brnabić.

foto: Beta / Aleksandar Stojanović

- Zašto da žena ne bude premijer? Mislim da je bilo i vreme. Imala sam priliku da upoznam Anu. Ona je jako prijatna osoba, komunikativna, normalna, jedna žena na zemlji... Imam sve pozitivne utiske o njoj - rekla je Ceca.

Podsetimo, Ceca je uoči predsedničkih izbora odlučila da podrži Vučića, istakavši da zna iza kakvog čoveka staje.

- To je porodica u kojoj ima mnogo ljubavi, razumevanja i podrške, kao što je i moja. Podržavam Vučića jer je vredan čovek, obraća pažnju na sve, a cilj mu je da Srbiji bude bolje - rekla je tada Ceca i uputila mu stih jedne svoje pesme: „Isuse, daj mu lavlje srce“.

Pogledajte šta je sve Ceca rekla o Ani Brnabić:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.