CECA OTKRILA TAJNU VELIKOG HITA KOJI NIKAD NE PEVA: Svi misle da je pesma "Neću dugo" posvećena Arkanu, ali istina je potpuno drugačija!  (VIDEO)
Foto: Printscreen

balada

CECA OTKRILA TAJNU VELIKOG HITA KOJI NIKAD NE PEVA: Svi misle da je pesma "Neću dugo" posvećena Arkanu, ali istina je potpuno drugačija! (VIDEO)

Pevačica je ovaj hit otpevala samo na CD - u

Objavljeno:

Pevačica Ceca Ražnatović je pre trinaest godina snimila svoj veliki hit, pesmu “Neću dugo”. Posle više od decenije, folk zvezda je otkrila zbog čega ovu baladu nikada nije zapevala uživo i kome je ona zapravo posvećena.

Iako su deceniju unazad mnogi bili uvereni da je balada “Neću dugo” zapravo posvećena muškarcu koji je ostavio najveći trag u pevačicinom srcu i životu, istina je potpuno drugačija. Naime, Ceca je baladu posvetila svojoj deci, Anastasiji i Veljku.

- To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD - u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala - izjavila je Ceca prenose mediji.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.