IZGUBILA SAM JEDNO DETE, NE ŽELIM DA IZGUBIM I DRUGO: Severina otvorila dušu pred milionima gledalaca
Foto: Printscreen/Instagram/igorkojic

BORI SE!

IZGUBILA SAM JEDNO DETE, NE ŽELIM DA IZGUBIM I DRUGO: Severina otvorila dušu pred milionima gledalaca

Severinin sin Aleksandar će nedelju dana živeti sa majkom, a nedelju dana sa ocem. Sudija je odlučila da Severina svoje dete sme nazvati samo jednom na dan, tačno u 20 sati

Objavljeno: 08:27h

U RTL Direktu Zoran Šprajc je ugostio dve majke koje se bore za starateljstvo nad svojim sinom - Severinu Kojić i Ninu Kuluz.

Naime, Kuluz je tvrdi, pre pet godina pobegla od oca svog deteta koji je bio nasilan. On ju je tada tužio za otmicu deteta i napravio nacionalni skandal. U međuvremenu sud je donio odluku kako se maleni Cesare mora vratiti ocu u Italiju.

Severina se boji da i njoj ne oduzmu sina te je podržala Ninu Kuluz. O borbi za sina odlučila je progovoriti jer "sada više nije vreme za tišinu".

foto: Printscreen/Instagram/severina

- Psihički me maltretirao. U jednom trenutku mi je zapretio da će mi zagorčati život i uzeti dete, mislila sam da će ga proći - rekla je Severina.

Objasnila je kako svojevoljno nije vidio dete čak 18 meseci jer je mislio da otac nije potreban detetu u to dobu. Milan, prema Severini, nije izvršavao obaveze, a dečaka nije nazvao niti za rođendan.

- Na početku detetovog života sam mu slala poruke da će propustiti prvo hodanje i pola njegovog života, bila sam ta koja je stvarala kontakte i koja mu je dosađivala - pričala je.

Rekla je kako su joj u Centru za socijalnu brigu Črnomerec rekli da mu može oduzeti starateljstvo, ali nije želela.

- Ovo nije prva nakaradna privremena mera sudije, prošle godine je donela privremenu meru da Aleksandar ne ide u vrtić 4 meseca - kaže Severina koju je sudija čak izbacila i iz sudnice.

foto: Dragana Udovičić

Prošle godine joj nije vratio dete na vreme, a oglasio se tek kada je reagovala policija koja je protiv njega htela dići kaznenu prijavu.

- Tada sam išla na veštačku oplodnju, nisam se smela izlagati stresu - objasnila je pevačica.

- Tada sam izgubila dete, ali ovo ne planiram izgubiti - rekla je i uputila apel premijeru Plenkoviću kako se ovakve situacije više ne bi događale.

Milan Popović je, priča Severina, išao toliko daleko da je čak "doneo lažne medicinske nalaze iz Srbije kojima je tvrdio da je maleni Aleksandar anoreksičan".

foto: Fonet

- Ja sam majka i ponosna sam na svaki korak svoga deteta, a on je čovek koji se slika - kaže Seve.

Popović je Severinu i njenog supruga Igora Kojića prijavio zbog fotografija malenog Aleksandra na njihovim društvenim mrežama, a prema priči pevačice Milan je prilikom izlaska iz porodilišta predložio da 'fotke' deteta prodaju jednom časopisu po 50.000 eura.

Severina je ispričala kako ima informacije o tome da Milan Popović živi u Zagrebu te da je u vezi sa ženom koja ima dvoje dece, jedno od 5 i drugo od 7 godina.

- Aleksandar se s njima druži i spominjao mi ih je - rekla je pevačica i objasnila kako se brak te žene raspao pre 3 meseca zbog Popovića.

foto: News 1

Prozvala je i advokata Milana Popovića, Eleonoru Katić.

- Njena deca imaju sreću da otac koji je hrvatski državljanin, svaki drugi vikend posećuje djecu. Njena deca su ostala zaštićena, a moj Aleksandar ne - kaže Severina.

Podsetimo, prema privremenoj meri sudije Verice Nikić sa zagrebačkog Opšinskog građanskog suda od pre mesec i po dana, Severinin sin Aleksandar (5) će nedelju dana živeti s majkom, a nedelju dana sa ocem.

Nadalje prema toj odluci, dečak će jedanu nedelju u junu i nedelju dana u avgustu provesti sa pevačicom, a ostale nedelje u tim mesecima sa srpskim milijarderom.

foto: Dado Đilas

Sudija je odlučila da Severina 200 dana godišnje ne može videti sina, a sme ga nazvati samo jednom na dan tačno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu meru. Takođe, otac majku nije dužan obaveštavati gde im je sin.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.