POSLE 10 GODINA OSTAVILA DEČKA ZBOG FUDBALERA! Srećna sam i zaljubljena, bilo je super na mojoj jahti... (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

srećna sa volkovim

POSLE 10 GODINA OSTAVILA DEČKA ZBOG FUDBALERA! Srećna sam i zaljubljena, bilo je super na mojoj jahti... (FOTO)

Sandra prekinula dugogodišnju vezu sa svojim menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom i uplovila u romansu sa atraktivnim fudbalerom

Objavljeno:

Pevačica Sandra Afrika više ne krije da je srećna u novoj vezi, i to sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Sandra je priznala da je ponovo zaljubljena i da se lepo provela na jahti na kojoj je prvi put viđana sa novim dečkom.

foto: Printscreen Instagram

"Srećna sam, to se vidi po meni, ali neću da pričam o privatnim stvarima. Ja sam uvek zaljubljena. A što se boravka na jahti tiče, bilo je lepo. Na mojoj jahti je uvek super. Pozvaću vas da vidite kako je kada tamo pravim žurku", otkrila nam je Sandra, koju smo pitali da li ju je to Volkov napokon usrećio.

"To ste rekli vi, a ne ja", vrcavo nam je poručila pevačica, koju smo sreli na snimanju spota za njenu novu pesmu i okrenula priču na svoju vodenicu.

foto: Printscreen Instagram

"Meni nikad nije dosta odmora, zaista. Ja sam bila nekoliko dana na odmoru, ali sam se samo umorila. Puko mi je glas. Tako uvek. Svaki odmor ja se samo umorim", poručila je Sandra, što nas nije iznenadilo jer odmor sa dečkom uglavnom ne podrazumeva da ćeš se odmoriti.

Izgleda da je fudbalera na jahti zabavljala pesmom, što je loše uticalo na njen glas, koji već dovoljno troši na nastupima. Burne noći na Jadranu izgleda su umorile Afriku. Pitali smo pevačicu da li je počela da prati fudbal otkad je u vezi sa Volkovim.

"Nikako. Ne pratim fudbal. Ne navijam ni za koga ", tvrdi Sandra. Zanimljivo je to da je Afrika, iako je stavila tačku na vezu sa menadžerom, nastavila saradnju sa njim, pa su poslovno i dalje tim. Da je zadržao funkciju Sandrinog menadžera, pokazao je i njegov dolazak na snimanje Sandrinog spota. On je bio zadužen da sve teče po planu i protokolu tokom ekranizacije Sandrine nove pesme.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.