Kada je poginula cela Juga je plakala, a njena JEDNOMESEČNA ĆERKA je preživela! Danas je neviđena lepotica... (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Lana Radeljak

lepa na majku

Kada je poginula cela Juga je plakala, a njena JEDNOMESEČNA ĆERKA je preživela! Danas je neviđena lepotica... (FOTO)

Nesreća se dogodila u trenucima glumicine najveće životne sreće, kada je postala majka i uživala u prvim mesecima bračnog života

Objavljeno: 09:46h

Kada je 15. avgusta 2000. poput bombe odjeknula vest da je glumica Ena Begović izgubila život u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Brač u javnosti je zavladala tuga.

Nesreća se dogodila u trenucima njene najveće životne sreće, kada je postala majka i uživala u prvim mesecima bračnog života.

Naime, Ena je krajem osamdesetigh godina upoznala Josipa Radeljaka, inženjera elektrotehnike i bogatog biznismena iz Splita, njenu fatalnu ljubav.

Ena i on su svoju ljubav blagoslovili venčanjem u svom zagrebačkom domu na Cvetnom trgu, u junu 2000. godine. Ena je već tada je bila u poodmakloj trudnoći, a ćerku Lanu rodila je 1. jula 2000.

Kobnog 15. avgusta 2000. glumica je sa suprugom, ćerkom, majkom i posinkom Leom boravila u vili na Braču, a kada se sa ostalim članovima svoje porodice uputila u posetu prijateljici Stipici Kalođeri, nije ni slutila da će to biti njeno poslednje putovanje.

U mestu Splitska, Leo je rešio da volan prepusti ocu. Zaustavio je Grand Cherokee na uzbrdici, a kada su iz njega pokušale da izađu Ena i Tereza sa Lanom, navodno su otkazale kočnice i auto se prevrnuo u provaliju.

Nije joj bilo spasa - život velike glumice ugasio se u sekundi. Suđenje za nesreću razvuklo se sve do 2007. kada je Županijski sud u Splitu Lea Radeljaka oslobodio krivice. Razlog za nesreću pronađen je u fabričkoj greški automobila, zbog čega je kompletna linija povučena iz prodaje.

Lana je danas ista majka:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline/Story/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.